Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

RekabBygg & Anläggning

MotivationRekab är en innovativ och framåtsträvande arbetsgivare som utmärker sig inom sin bransch. Med ett starkt driv för att utveckla och erbjuda hållbara lösningar har Rekab skapat en arbetsplats där medarbetare kan växa och göra verklig skillnad. Här finns möjlighet att vara en del av en trygg, familjär och lärande arbetskultur där lagkänsla och samarbete står i centrum, och där varje individ har potentialen att utvecklas till sitt bästa jag. Välkommen till Rekab, där ditt engagemang och kompetens bidrar till en hållbar samhällsutveckling!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi driver utvecklingen av hållbara livsmiljöer, där människor vill arbeta, bo och leva.

Rekab Entreprenad bygger och utvecklar samhällsfastigheter, bostäder och kommersiella byggnader längst hela den norrländska kusten. Som en del av börsnoterade Wästbygg Gruppen är vi en trygg och flexibel partner med drivna engagerade medarbetare som tillsammans höjer produktivitet, lönsamhet och livskvalitet för våra kunder. Tillsammans utvecklar vi hållbara livsmiljöer.

Vår styrka är kostnadseffektiva och korta beslutsvägar där våra medarbetare har möjlighet att bidra, påverka och göra sin röst hörd. Hos oss får du chansen att utvecklas i ett av norra Sveriges största och mest drivna entreprenad- och projektutvecklingsföretag där vi sätter produktionen i fokus. Vi tror på ett hållbart samhällsbyggande där människor varje dag får växa och utmanas. 

Det är här uppe i norr som vi har vårt hjärta och våra projekt. Vi är samhällsbyggare i ordets rätta mening. För nästa generation. För en hållbar framtid. Vill du också ingå i ett av våra effektiva byggteam med gedigen erfarenhet inom större byggproduktioner, där du är med och gör skillnaden? Välkommen till Rekab.

Mer om oss

Följ Rekab i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss