Resurs BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationSom anställd hos Resurs Bank omges man av kompetenta och motiverade kollegor, vilket självklart gör Resurs Bank till en fantastiskt attraktiv arbetsgivare. Genom att kunna erbjuda sina medarbetare karriärmöjligheter utses härmed Resurs Bank till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vårt engagemang i samhället

Som bank och som arbetsgivare har vi en viktig roll i samhället och vi tar vårt ansvar på största allvar. Vårt arbete för en hållbar framtid är en naturlig del av vår vardag och tar sitt avstamp i FN:s Global Compact, som vi har valt att ansluta oss till. Global Compact är ett frivilligt initiativ som innebär att vi som företag verkar utifrån FNs tio universella principer inom områdena miljö, mänskliga rättigheter, arbetsrätt och anti-korruption.

Vi vill vara en del av vårt närsamhälle och väljer därför att engagera oss lokalt på de orter där vi har verksamhet. På detta sätt når vårt stöd ut till de som verkligen behöver det. Ofta arbetar vi tillsammans med föreningar som vi sponsrar, och tar hjälp av deras nätverk och kunskap.

Hur är det att jobba hos oss?

På ett Resurskontor finns alltid härligt mycket energi och ett fantastiskt engagemang. Vi är ständigt på jakt efter nya smarta lösningar för våra kunder och samarbetspartners. Följ med på vår resa!

Hos oss får du:

På Resurs har vi inga förutbestämda karriärvägar – ditt intresse och dina ambitioner tar dig dit du vill. Du bestämmer var du startar och vart resan tar dig.

Se lediga jobb här!

Resurs Banks engagemang i samhället

Som bank och som arbetsgivare har vi en viktig roll i samhället och vi tar vårt ansvar på största allvar.Läs mer

Bilder

Följ Resurs Bank på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida