Resurs BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationResurs Bank är lite mer än en vanlig bank som erbjuder många karriärvägar och ett välarbetat employer brand. Har medarbetarna ambition kan de klättra högt på karriärstegen. Genom fina värderingar och bra förmåner så är det inte konstigt att medarbetarna trivs att jobba här. Resurs Bank har även en gedigen kommunikation mot studenter och young professionals vilket lyfter dem som företag ännu mer.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Resurs Bank

Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs Bank och Solid Försäkring. Vi jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag. Idag är vi drygt 750 medarbetare som jobbar inom Resurskoncernen i Norden. Det är vi tillsammans som gör skillnad! Vi är så mycket mer än en vanlig bank. På Resurs finns det tjänster inom många olika områden – från kundservice och försäljning till analys, affärsutveckling, IT och marknadsföring.

Vår affärsidé

Det är ditt liv och dina drömmar. Därför ska du kunna bestämma själv. Men ibland behövs det lite hjälp på vägen. Resurs finns här för att få det roliga att hända & det svåra att kännas enklare. Med oss kan du låna, spara och betala – snabbt, tryggt och enkelt. För våra företagskunder erbjuder vi även smarta betallösningar, factoringtjänster och presentkortslösningar.  

Tillägg kring våra värderingar: 

Driven – Vi är nyfikna, engagerade och uppmuntrar varandra att hela tiden ta nästa steg, nästa utmaning.

Open – Vi tar tillvara på möjligheter genom att vara prestigelösa och lyhörda.

Innovative – Vi testar nya vägar genom att använda vår kreativitet och fantasi.

Trustworthy – Vi förtjänar vår tillit genom att hålla vad vi lovar och leverera rätt kvalitet.

Läs mer om våra värderingar här!

Vårt engagemang i samhället

Som bank och som arbetsgivare har vi en viktig roll i samhället och vi tar vårt ansvar på största allvar. Vårt arbete för en hållbar framtid är en naturlig del av vår vardag och tar sitt avstamp i FN:s Global Compact, som vi har valt att ansluta oss till. Global Compact är ett frivilligt initiativ som innebär att vi som företag verkar utifrån FNs tio universella principer inom områdena miljö, mänskliga rättigheter, arbetsrätt och anti-korruption.

Vi vill vara en del av vårt närsamhälle och väljer därför att engagera oss lokalt på de orter där vi har verksamhet. På detta sätt når vårt stöd ut till de som verkligen behöver det. Ofta arbetar vi tillsammans med föreningar som vi sponsrar, och tar hjälp av deras nätverk och kunskap.

Hur är det att jobba hos oss?

På ett Resurskontor finns alltid härligt mycket energi och ett fantastiskt engagemang. Vi är ständigt på jakt efter nya smarta lösningar för våra kunder och samarbetspartners. Följ med på vår resa!

Hos oss får du:

På Resurs har vi inga förutbestämda karriärvägar – ditt intresse och dina ambitioner tar dig dit du vill. Du bestämmer var du startar och vart resan tar dig.

Vill du lära känna oss ännu bättre? Besök Resursjobs!

Resurs Banks engagemang i samhället

Bilder

Följ Resurs Bank på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida