Resurs BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationResurs är ett företag med ett imponerande employer branding-arbete som skapat en väldigt attraktiv arbetsplats. Genom att visa på en stark företagskultur och unikt entreprenörskap med plats för mångfald och personlig utveckling sticker Resurs verkligen ut. Det finns ett stort utbud av utvecklingsmöjligheter hos denna arbetsgivare för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare. Resurs särskiljer sig även med sin känsla för det kommunikativa. Med en attraktiv storytelling imponerar och inspirerar Resurs. En stor förebild helt enkelt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

OM RESURS 

Resurs är en ledande nordisk bank med enenkel filosofi: Vi vill skapa balans i människors vardagsekonomi.På den grunden bygger vi erbjudandenoch tjänster inom lån, sparande ochbetalningar för privatpersoner, butik och e-handel som utgår från människors liv och vardag. Vi skapar långsiktiga värden för vårakunder och för samhället.Idaghar vi en kundbas på drygt 6 miljoner privatkunder och ca 600 anställda i Norden. Resurs har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Borås, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. 

VÅRA DRIVERS

Kärnan i vår företagskultur är viljan att utveckla och att utvecklas. Både oss själva och våra affärer. Vi är en arbetsplats i ständig rörelse, med våra drivers som viktiga ledstjärnor. De är en del av vår vardag och leder oss i hur vi bemöter varandra och hur vi tar oss an våra arbetsuppgifter.

RESURS I SAMHÄLLET

Vi är banken som vet hur det känns. Med flera miljoner kunder i fyra nordiska länder och över fyrtio års erfarenhet i branschen vet vi en hel del om privatekonomi. Vi vill vara en del av lösningen, oavsett om det gäller konsumtion och klimat, ungas ekonomi, samhällsinvesteringar eller smarta lån.

Vi vill skapa balans i vardagsekonomin, livet, branschen och vårt samhälle. Läs mer om vårt initiativ ”Resurs Society” och hur vi jobbar för att påverka i en positiv och mer ansvarsfull riktning. 

ATT JOBBA PÅ RESURS

Resurs anda handlar om transformation, vår kultur och människorna i vårt samhälle. Det handlar om hur vi definierar oss själva, hur vi möter världen och hanterar vår verksamhet. Vi är här för att göra skillnad i människors liv och för att hjälpa dem att få saker att hända. Vi vill ge känslan av frihet och möjligheter – vi vill vara banken som vet hur det känns.

På ett Resurskontor finns en bredd av kompetens, erfarenhet och engagemang – en kreativ miljö med varierade arbetsplatser där du väljer hur du vill jobba för att prestera som bäst. På Resurs vill vi ge vår personal chansen att utvecklas, axla nya roller och kompentenser – både genom interna utbildningar och program, men även genom vägledning och självledarskap.

Vi är mitt i en rolig, häftig och inspirerande transformationsresa där vi utvecklar den första molnbaserade bankplattformen i Norden. Vi vill vara den ansvarsfulla och personliga banken med innovativa, enkla och kundfokuserade lösningar som uppfyller behoven och förväntningarna som morgondagens kunder besitter, och det kräver att vi satsar på IT-utveckling. Det är en upplevelse få förunnat att vara med och bygga en modern bank. Följ med på vår resa!

På Resurs erbjuds du:

På Resurs har vi inga förutbestämda karriärvägar – ditt intresse och dina ambitioner tar dig dit du vill. Du bestämmer var du startar och vart resan tar dig.

We know the feeling, do you? Besök vår karriärssida och ta reda på mer om oss – Life@Resurs!

We know the feeling

Resurs Banks engagemang i samhället

Bilder

Lediga jobb


Resurs Bank | helsingborg

Kundservicehandläggare

Resurs Bank |

Customer Service Agent

Resurs Bank | helsingborg

Sommarjobb

Resurs Bank |

Luotonvalvonnan asiantuntija/asiakasneuvoja

Resurs Bank |

Vil du jobbe med kundelojalitet og salg med fokus på boliglån?

Resurs Bank |

Sales Lead

Resurs Bank | helsingborg

Corporate Credit Agent

Resurs Bank | helsingborg

Security Manager

Resurs Bank |

Summer job

Resurs Bank |

Customer Service Agent

Resurs Bank | helsingborg

Linux administrator

Resurs Bank |

Kundeservicemedarbejder

Resurs Bank |

Cloud Engineer

Resurs Bank |

Compliance Officer

Resurs Bank |

Vil du jobbe med kundelojalitet og salg i en fremtidsrettet bank?

Resurs Bank | helsingborg

Java developer

Resurs Bank |

Harjoittelupaikka asiakaspalveluun

Följ Resurs Bank på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida