Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

RO-GruppenBygg & Anläggning

MotivationRO-Gruppen, en väletablerad aktör inom byggbranschen, har positionerat sig som en av de mest attraktiva arbetsgivarna. Med en vision om att bygga en bättre värld sätter RO-Gruppen inte bara standarden för sina byggprojekt utan även för sitt arbetsklimat. Deras starka företagskultur präglas av nytänkande, gemenskap och ett engagerat arbete med att skapa meningsfulla miljöer. RO-Gruppen värdesätter sina medarbetare som nyckelresurser och erbjuder en plattform för yrkesmässig tillväxt och personlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

RO-Gruppen

Vi på RO-Gruppen har ägnat över fyra decennier åt att planera, bygga och underhålla byggnader i alla tänkbara former – från insidan och ut. 
Entreprenörsandan är stark, tillsammans med drivet att varje dag anta nya utmaningar och omsätta våra kunders idéer och behov till verklighet. 

Med över 200 medarbetare och mer än 40 år i branschen är vi idag ett av Sveriges attraktivaste och kunddrivna byggföretag inom kontor, bostäder, logistik- och samhällsfastigheter samt handel och livsmedel.
Vi har huvudkontor i Borås och kontor i Alingsås, Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Genom vår geografiska spridning tar vi oss an byggprojekt över hela Sverige.

Vår vision är tydlig: Vi bygger en bättre värld.

Visionen innebär fler saker för oss, bland annat att vi ska skapa Sveriges bästa vardag för våra medarbetare, hållbart byggande och stort samhällsengagemang.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför är kompetensutveckling och personlig utveckling viktiga nycklar för att individer ska vilja stanna kvar inom företaget och för att vi ska kunna rekrytera nya, duktiga kollegor.
Även ledarskapet är viktigt RO-Gruppens ledarskap präglas av förmågan att ta tillvara medarbetarnas samlade erfarenheter, engagemang och kompetens. Det ska vara tydligt, konsekvent och positivt med syfte att utveckla medarbetare – både personligt och yrkesmässigt.


Vår kultur

Vår kultur är grunden till vår framgång, för vi vet att ett bra företag att arbeta på, är ett bra företag att arbeta med. Mår våra medarbetare bra och trivs på jobbet kommer det att spegla av sig i relationerna till kunderna och våra resultat.

Därför satte vi för längesedan kulturen i fokus. Tillsammans med alla våra medarbetare satte vi ord på vilka vi är och vad vi står för; vår värdegrund som förkortas FENA.
FENA står för Förtroende, Engagemang, Nytänkande och Arbetsglädje. Hörnstenarna ska genomsyra allt vi gör och har blivit en röd tråd för oss i vardagen.

Förtroende
En FENA bygger långsiktiga relationer och är pålitlig och ärlig i relationen med kunder, kollegor och chefer. En FENA sätter stort värde i att alltid återkoppla och leverera enligt utlovat.

Engagemang
En FENA strävar alltid efter att göra sitt bästa och skapa engagemang hos andra. En FENA kommunicerar tydligt med andra och är lyhörd för kunders och kollegors önskemål.

Nytänkande
En FENA ”gillar olika”, lyssnar till andra människor och välkomnar nya idéer och synsätt som möjliggör för nya lösningar. För detta krävs en grundläggande attityd som alltid sätter ”laget före jaget”.

Arbetsglädje
En FENA bidrar till den öppna dialog och delaktighet som präglar vår kultur. Genom den skapas en stolthet och en arbetsglädje som gör att vi tillsammans slår konkurrenterna.

”Det som starkast beskriver vår kultur är den omtanke alla på RO-Gruppen visar för varandra. Vi hjälps åt. Vi säger inte nej till en kollega som behöver hjälp. Vi ser till att ha roligt tillsammans.”

Vill du jobba på RO-Gruppen?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare med rätt attityd. Connecta med oss på vår karriärsajt. Där hittar du också alla våra lediga tjänster.

Mer om oss

Följ RO-Gruppen i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss