RO-GruppenBygg och anläggning

MotivationRO-Gruppen har en stark företagskultur och det märks att de jobbar aktivt med den för att ge medarbetarna den bästa möjliga förutsättning på jobbet. Deras förkortning FENA står för förtroende, engagemang, nytänkande och arbetsglädje vilket influerar hela företaget. RO-Gruppen lyssnar på sina medarbetare och har en bra syn på etik och moral.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till vår karriärsida

RO-Gruppen har ägnat fyra decennier åt att planera, bygga och underhålla byggnader i alla tänkbara former – från insidan och ut. 

Vi bygger moderna fastigheter, anpassar kontor efter unika hyresgästbehov och genomför om- och tillbyggnationer i Göteborgs-, Sjuhärad- och Stockholmsregionen. Med våra unika kompetenser inom konceptbyggnation och butiksetablering har vi hela Skandinavien som arbetsplats. Entreprenörsandan bär vi fortfarande med oss, tillsammans med drivet att varje dag anta nya utmaningar och omsätta våra kunders idéer och behov i verkligheten. 

Vår vision är tydlig: Vi bygger en bättre värld, och vi har drivet och hungern att ständigt anta nya utmaningar.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför är kompetensutveckling och personlig utveckling viktiga nycklar för att individer ska vilja stanna kvar inom företaget och för att kunna rekrytera nya, duktiga kollegor.

Vi älskar utmaningar – och allt börjar med ledarskapet. RO-Gruppens ledarskap präglas av förmågan att ta tillvara medarbetarnas samlade erfarenheter, engagemang och kompetens. Det ska vara tydligt, konsekvent och positivt, med syfte att utveckla medarbetare – både personligt och yrkesmässigt.

Vår kultur

Vi påbörjade vår kulturresa 2012. Målet var att ta fram RO-Gruppens värderingsgrund. Projektet skulle skapa förutsättningar för en gemenskap där hantverkare och tjänstemän kom närmare varandra. En större förståelse för varandras kompetens och bidrag till målen skulle bli en viktig faktor i vår tillväxt och göra oss till en attraktivare arbetsgivare.

FENA är vår gemensamma värdegrund

Vår värdegrund FENA är fundamentet i allt vårt arbete. Det står för Förtroende, Engagemang, Nytänkande och Arbetsglädje. Hörnstenarna ska genomsyra allt vi gör.

Förtroende
En FENA bygger långsiktiga relationer och är pålitlig och ärlig i relationen med kunder, kollegor och chefer. En FENA sätter stort värde i att alltid återkoppla och leverera enligt utlovat.

Engagemang
En FENA strävar alltid efter att göra sitt bästa och skapa engagemang hos andra. En FENA kommunicerar tydligt med andra och är lyhörd för kunders och kollegors önskemål.

Nytänkande
En FENA ”gillar olika”, lyssnar till andra människor och välkomnar nya idéer och synsätt som möjliggör för nya lösningar. För detta krävs en grundläggande attityd som alltid sätter ”laget före jaget”.

Arbetsglädje
En FENA bidrar till den öppna dialog och delaktighet som präglar vår kultur. Genom den skapas en stolthet och en arbetsglädje som gör att vi tillsammans slår konkurrenterna.

”FENA, det är ju det som jag vill ha i min grupp! Det är det jag vill förmedla och leva upp till gentemot mina medarbetare i produktionen och mot underentreprenörer och kunder. De ska känna allt detta!”

Årets FENA

För att inspirera och lyfta fram enskilda medarbetare som uppskattas av sina kollegor, koras varje år Årets FENA. Utmärkelsen delas ut till de medarbetare som lever upp till vår värdegrund FENA. Alla anställda får möjlighet att nominera arbetskamrater.

”Det var så roligt! Jag var överraskad över hur otroligt kul det kändes! Det är en stolthet över sig själv och att få vara en del av FENA, att man liksom gjort något konkret med det. Det är klart att utmärkelsen inspirerar en i ens dagliga arbete.”

Vill du jobba på RO-Gruppen?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare med rätt attityd. Connecta med oss på vår karriärsajt. Där hittar du också alla våra lediga tjänster.

Medarbetare

Lediga jobb


Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Följ RO-Gruppen på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida