Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

RototiltBygg & Anläggning

MotivationRototilt är utsett till ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för de anställdas tillväxt och utveckling. Med en stark inriktning på innovation och hållbarhet ger de sina medarbetare möjlighet att vara en del av lösningar som påverkar branschen. Rototilt främjar en arbetskultur som uppmuntrar till kreativitet och ger utrymme för individer att blomstra. För den som söker en arbetsplats där man inte bara kan bygga en karriär, utan också en bättre framtid, är Rototilt det perfekta valet.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är Rototilt

Vi är ett familjeägt företag och en av världens största tillverkare av tiltrotatorer med ett stolt ursprung från Vindeln, med världen som arbetsfält. Vår passion och drivkraft är inte bara att förändra grävmaskinens funktioner så att exempelvis skopan kan rotera och tilta. Nej, vi vill förändra och förbättra våra kunders totala affär och därmed ge ett tydligt mervärde.

Vår vision är lika enkel som självklar. Rototilt® på varje grävmaskin. Så med andra ord, vi har starka ambitioner och målsättningar. Vi ser ljust på framtiden. Vi växer. Vi är Rototilt.

Och du, skulle vi inte ha några lediga tjänster – passa på att Connecta med oss och flagga för ditt intresse. För vem vet, plötsligt händer det!

Med hjärtat på rätt ställe

Artiklar

Bilder

Följ Rototilt i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss