RototiltBygg/anläggning

MotivationRototilt vinner våra hjärtan med deras unika företagskultur. Det är tydligt att Rototilt värdesätter sina medarbetare till fullo. Genom goda förmåner och en förmåga att lyfta sina medarbetare skapar Rototilt en attraktiv arbetsplats. Oavsett kanal möts man av glädje och passion för sin arbetsplats. Rototilt är en förebild i sitt employer branding arbete och vi ska med stor glädje följa deras framgångsresa.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi är Rototilt

Vi är ett familjeägt företag och en av världens största tillverkare av tiltrotatorer med ett stolt ursprung från Vindeln, med världen som arbetsfält. Vår passion och drivkraft är inte bara att förändra grävmaskinens funktioner så att exempelvis skopan kan rotera och tilta. Nej, vi vill förändra och förbättra våra kunders totala affär och därmed ge ett tydligt mervärde.

Vår vision är lika enkel som självklar. Rototilt® på varje grävmaskin. Så med andra ord, vi har starka ambitioner och målsättningar. Vi ser ljust på framtiden. Vi växer. Vi är Rototilt.

Och du, skulle vi inte ha några ledig tjänster- passa på att Connecta med oss och flagga för ditt intresse. För vem vet, plötsligt händer det!

Med hjärtat på rätt ställe

Bilder

Följ Rototilt på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida