Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

RustaDetaljhandeln

MotivationPå Rusta uppmuntras varje individ att göra sin röst hörd, vilket skapar en atmosfär där olikheter ses som en tillgång snarare än ett hinder. Genom att aktivt prioritera mångfald skapar Rusta en arbetsplats där unika perspektiv möjliggör innovation och där varje medarbetare ges möjligheten att växa och trivas. För sitt engagemang för att vara en plats där mångfald och inkludering står i centrum, utnämns Rusta till Karriärföretag 2024.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är Rusta

Rusta är en arbetsplats med högt i tak där det är lätt att göra sin röst hörd. Vi vet att olikheter skapar möjligheter och vi letar alltid efter kollegor som trivs i en inkluderande och föränderlig miljö. Tillsammans bygger och utvecklar vi framtidens Rusta utifrån vårt uppdrag och värdegrund. Varje medarbetare. Varje dag. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Varje gång.

En medarbetare på Rusta…

…har modet att agera! Du tar ansvar, fattar beslut och bidrar till gruppens mål. Du har också modet att testa egna idéer – tillsammans med dina kollegor.

…skapar den bästa arbetsplatsen tillsammans med kollegorna. Du visar förståelse för sammanhanget du finns i, Rustas organisation och hur allt hänger ihop. Du visar förtroende för dina kollegor och du använder feedback i syfte att utveckla både dig själv och andra.

…tar ansvar för att utveckla sig själv, andra och bolaget i stort. Du driver utveckling, delar kunskap och stöttar dina kollegor i deras utmaningar. Du hittar lösningar och jobbar i ett högt tempo med kunden i fokus.

…samarbetar på ett enkelt sätt. Du kommunicerar klart, tydligt och rakt. Du inkluderar kollegorna och ber aktivt om hjälp för att utvecklas och ständigt förbättras i ditt uppdrag.

Förändring är en passion för oss på Rusta

Vi tror på kraften i det låga priset. Och vi tror på den positiva kraften i förändring. Som del av Rusta bidrar du till att skapa positiv förändring för både människor och för branschen när vi erbjuder högkvalitativa produkter, smart och hållbart producerade till ett lågt pris.

Vi arbetar med ett gediget fotfäste i våra värderingar Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Vi har roligt, vi jobbar tillsammans, vi lär oss och utvecklas och vi bryr oss om varandra och individen. Det är ”passion” för oss.

Lediga jobb

Följ Rusta i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss