SAABIndustri/produktion

MotivationSaab är en etablerad arbetsgivare som lockar till sig spetskompetens tack vare sitt utmärkta employer branding-arbete. Olika kompetenser efterfrågas där både juniora och seniora är varmt välkomna. De visar även på stort engagemang på universitet och att de har en nära relation med Sveriges unga talanger. Det är tydligt att studenter och young professionals är viktiga tillgångar. Med sin starka företagskultur kombinerat med goda karriärmöjligheter uppnår de hög attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Livet på SAAB

På Saab jobbar vi i teknikens absoluta framkant och tillsammans delar vi samma uppdrag; att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Tack vare våra unika kompetenser hittar vi innovativa lösningar på komplexa problem. För oss är respekt, förtroende och ansvarstagande viktigt i vårt arbete tillsammans.

Vad vi erbjuder

Den viktigaste vi har på Saab är våra medarbetare. Vi som arbetar här har alla olika bakgrund, intressen och motivationer, både i arbetet och i livet. Det är viktigt för oss att erbjuda en arbetsmiljö där alla inspireras, utvecklas och presterar sitt bästa samtidigt som vi behåller en balans mellan arbete och fritid. Hos oss sätter vi din utveckling i fokus och erbjuder oändliga utbildningsmöjligheter som är skräddarsydda just för dina individuella behov och mål.

Jobbmöjligheter

På Saab delar alla medarbetare ett och samma uppdrag; att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om att bygga stridsflygplan, undervattensteknik, cybersäkerhet eller toppmoderna flygledningssystem är du som jobbar med oss en del av vår mission. Här erbjuder vi ett brett utbud av roller vilka rymmer spännande och viktiga arbetsuppgifter. Så oavsett vilket område du jobbar inom så kan ditt nästa jobb finnas hos oss.

Studenter

Är du student så finns det flera spännande möjligheter hos oss. Vi erbjuder bland annat spännande utmaningar i våra examensarbeten och sommarjobb. Där får du som student både utvecklas i din profession samtidigt som du bygger nätverk hos oss. Vi erbjuder en innovativ och inspirerande arbetsmiljö och stora möjligheter för din framtida karriär.

 

 

Följ SAAB på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida