Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SAABIndustri & Produktion

MotivationSAAB är inte bara en global teknologiledare, utan också en omsorgsfull arbetsgivare som prioriterar sina medarbetares välmående. Här ges du möjligheten att vara en del av banbrytande projekt inom försvars- och säkerhetsindustrin, och delaktig i en företagskultur som värdesätter medarbetarnas utveckling och trivsel.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Saab!

The Difference is you

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Hos oss har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Jobbmöjligheter

Redo att hitta din grej? Testa nytt, utbyt erfarenheter och upptäck vad du verkligen gillar att göra. Här erbjuder vi ett brett utbud av roller vilka rymmer spännande och viktiga arbetsuppgifter. Så oavsett vilket område du jobbar inom så kan ditt nästa jobb finnas hos oss. Se alla våra lediga jobb här.

Studenter

Är du student så finns det flera spännande möjligheter hos oss. Vi erbjuder bland annat spännande utmaningar i våra examensarbeten och sommarjobb. Där får du både utvecklas i din profession samtidigt som du bygger nätverk hos oss. Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld. Mer om alla möjligheter som student här.

Om oss

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Möt några av oss

Traineeprogram


Saab Graduate program

Följ SAAB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss