SamsungIT/teknik/konsult

MotivationSamsung fortsätter att utveckla sitt employer brand med bravur. Med ett stort fokus på mångfald, inkludering och jämställdhet och ett flertal aktiviteter inom dessa områden är Samsung ett företag där alla är välkomna. Man visar att man tar tillvara på sina medarbetare genom att erbjuda många karriär och utvecklingsmöjligheter och har skapat en stark företagskultur som lyser igenom i allt detta företag gör. Mycket inspirerande och Samsung är helt klart en mycket attraktiv arbetsgivare!  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Arbeta hos Samsung – Bli en del av meningsfull innovation

Anta stora utmaningar

Under hela vår historia har vi tagit oss an stora utmaningar och strävar efter att vara bäst på det vi gör. Denna anda är drivkraften som har gjort oss till en global ledare och upprätthåller vår ambition om att utveckla banbrytande teknik som flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Följ med oss när vi tar oss an framtidens nästa stora utmaningar.

Forma framtiden för vår värld

Det är kreativiteten och mångfalden hos de människor som arbetar på Samsung som har gjort oss till ett av världens mest innovativa företag, och våra medarbetare fortsätter att driva vår innovation framåt. Vi har en passion för det vi gör, och vår arbetsmiljö är öppen och samarbetsvillig, vilket underlättar utbytet av den unika kunskap och expertis som varje individ tillför. Det här är en plats där du kan arbeta med fantastiska människor och dina idéer kan förverkligas i nya produkter och lösningar som formar framtiden för hur vi lever.

Ha en positiv inverkan

Det som gör arbetet på Samsung meningsfullt är att veta att du spelar en viktig roll i att föra ut ny teknik i världen som förbättrar människors liv. Våra innovationer stärker och ger människor nya möjligheter, och vi använder vår teknik för att bidra till tillväxt och utveckling i de samhällen där vi är verksamma och runt om i världen. Här på Samsung har du möjlighet att utföra meningsfullt arbete som har en positiv inverkan i världen.

Utforska spännande möjligheter och ansök om att arbeta hos oss.
Se våra lediga tjänster HÄR!

Följ Samsung på sociala medier

InstagramFacebookTwitterWebbsida