Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SamsungIT/Teknik/Konsult

MotivationSamsung har positionerat sig som en ledande aktör inom teknologibranschen genom sitt fokus på att driva gränserna för teknologisk utveckling och främja en kreativ och entreprenöriell kultur inom organisationen. Deras engagemang för innovation och kontinuerliga strävan efter att vara en ansvarstagande samhällsaktör har stärkt Samsungs position och attraktivitet som arbetsgivare för dem som strävar efter en meningsfull och utvecklande karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Arbeta hos Samsung – Bli en del av meningsfull innovation

Anta stora utmaningar

Under hela vår historia har vi tagit oss an stora utmaningar och strävar efter att vara bäst på det vi gör. Denna anda är drivkraften som har gjort oss till en global ledare och upprätthåller vår ambition om att utveckla banbrytande teknik som flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Följ med oss när vi tar oss an framtidens nästa stora utmaningar.

Forma framtiden för vår värld

Det är kreativiteten och mångfalden hos de människor som arbetar på Samsung som har gjort oss till ett av världens mest innovativa företag, och våra medarbetare fortsätter att driva vår innovation framåt. Vi har en passion för det vi gör, och vår arbetsmiljö är öppen och samarbetsvillig, vilket underlättar utbytet av den unika kunskap och expertis som varje individ tillför. Det här är en plats där du kan arbeta med fantastiska människor och dina idéer kan förverkligas i nya produkter och lösningar som formar framtiden för hur vi lever.

Ha en positiv inverkan

Det som gör arbetet på Samsung meningsfullt är att veta att du spelar en viktig roll i att föra ut ny teknik i världen som förbättrar människors liv. Våra innovationer stärker och ger människor nya möjligheter, och vi använder vår teknik för att bidra till tillväxt och utveckling i de samhällen där vi är verksamma och runt om i världen. Här på Samsung har du möjlighet att utföra meningsfullt arbete som har en positiv inverkan i världen.

Utforska spännande möjligheter och ansök om att arbeta hos oss.
Se våra lediga tjänster HÄR!

Följ Samsung i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss