SchibstedFinans/ekonomi/juridik

MotivationSchibsted är ett praktexempel på en arbetsgivare som utför ett utmärkt employer branding-arbete med sin interaktion mot den yngre målgruppen. I tidig ålder får barn exempelvis lära sig koda i Schibsteds ”Kids Coding Camp” – Helt genialiskt! I sina digitala kanaler lyckas Schibsted även leverera content av högsta kvalité. Med stilren grafiska profil kombinerat med en varm företagskultur blir man lätt intresserad av Schibsted som arbetsgivare. Varje medarbetarberättelse känns genuin och man märker tydligt att trivseln på Schibsted är hög.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Schibsted

Schibsted är en nordisk familj bestående av ett flertal digitala varumärken och 5000 anställda. I Sverige ingår bland annat de ledande nyhetsmedierna Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Omni, marknadsplatsen Blocket, samt flera innovativa tjänstebolag som t ex Lets Deal, Lendo och Klart.se. Schibsteds vision är att bidra till ett mer hållbart samhälle och samtidigt vägleda människor till smartare beslut genom innovativa produkter med världsklassig användarupplevelse.

Arbeta hos oss

På Schibsted har vi fötterna på jorden och en ständig bevakning av världen omkring oss. Som nyfikna entreprenörer och innovatörer bygger vi hela tiden nya produkter och tjänster som matchar våra kunders framtida behov. Vi vet att nyckeln till framgång är en bra balans mellan arbete och fritid. Därför är det av högsta prioritet för oss att erbjuda ett modernt, flexibelt och hälsosamt arbetssätt. 


Lärande och utveckling på jobbet är en annan viktig del, och alla medarbetare måste ha möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. Inom vårt eget Learning Lab erbjuder vi därför mängder med utbildningar inom olika områden.

Hitta lediga tjänster här.

 

Artiklar

Följ Schibsted på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida