SchibstedFinans/ekonomi/juridik

MotivationGenom att ge medarbetarna stora möjligheter till utveckling och karriär arbetar Schibsted attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Med en innovativ arbetsmiljö och ett stort miljöfokus utses härmed Schibsted till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Schibsted

Schibsted är en nordisk familj bestående av ett flertal digitala varumärken och 5000 anställda. I Sverige ingår bland annat de ledande nyhetsmedierna Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Omni, marknadsplatsen Blocket, samt flera innovativa tjänstebolag som t ex Lets Deal, Lendo och Klart.se. Schibsteds vision är att bidra till ett mer hållbart samhälle och samtidigt vägleda människor till smartare beslut genom innovativa produkter med världsklassig användarupplevelse.

Arbeta hos oss

På Schibsted har vi fötterna på jorden och en ständig bevakning av världen omkring oss. Som nyfikna entreprenörer och innovatörer bygger vi hela tiden nya produkter och tjänster som matchar våra kunders framtida behov. Vi vet att nyckeln till framgång är en bra balans mellan arbete och fritid. Därför är det av högsta prioritet för oss att erbjuda ett modernt, flexibelt och hälsosamt arbetssätt. 


Lärande och utveckling på jobbet är en annan viktig del, och alla medarbetare måste ha möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. Inom vårt eget Learning Lab erbjuder vi därför mängder med utbildningar inom olika områden.

Hitta lediga tjänster här.

 

Artiklar

Meet Malin Stråhle”I love the dynamic interaction with users and the fast pace of digital media,” says Malin Stråhle, CTO Schibsted Publishing Sweden. What sort of tech-projects have you been working on? I am leading the product development at Schibsted Publishing Sweden. More recently, my team and I are integrating hypothesis-driven product development based on deep insights […]Läs mer

Följ Schibsted på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida