Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SchibstedMediebolag

MotivationSchibsted är ett Karriärföretag tack vare sin framträdande ställning som en innovativ och mångsidig arbetsgivare. Genom att skapa en arbetsmiljö där kreativitet och mångfald uppmuntras, ger Schibsted sina medarbetare möjlighet att influera sitt eget arbete och på så vis bidra till företagets framgång. Företaget kombinerar sitt engagemang för digitalisering och att vara i framkant inom sin bransch, med omsorg om sina anställda. Det skapar en unik och meningsfull arbetsplats där du som anställd kan göra skillnad. Om du letar efter en arbetsgivare som ständigt utmanar och inspirerar dig, är Schibsted det perfekta valet för din karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om oss

Schibsted är en familj av digitala varumärken med en gemensam mission att ”empowering people in their daily lives”.

Schibsted är en familj av digitala varumärken med en stark position i Norden. Miljoner människor använder dagligen Schibsteds tjänster genom våra mediehus som Aftonbladet, SvD, Omni, Aftenposten och VG, samt digitala tjänster som PodMe och Klart.se. Vår gemensamma mission ”empowering people in their daily lives” är förankrad i vårt mediearv och i en tradition av ständig förändring.

Vår vision är att bli den ledande mediedestinationen i Norden, och vårt engagemang för kvalitativ journalistik och teknologisk innovation genomsyrar allt vi gör.

Att arbeta på Schibsted Media innebär att du kan göra skillnad samtidigt som du har roligt på vägen. Vi tror att arbetet bör vara både meningsfullt och roligt. Faktum är att vi starkt tror på idén att när du trivs med det du gör är du mer benägen att lyckas.

Vi präglas av en kultur av samarbete, innovation och kreativitet. Vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka utanför boxen, ta risker och utmana status quo.

Tillsammans skapar, upplever, misslyckas och förbättrar vi. Det är spännande och ibland kaotiskt, men aldrig tråkigt.

Följ Schibsted i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss