Sector AlarmSäkerhet

MotivationSector Alarm har ett av Sveriges starkaste företagskultur vilket är kvitto på att deras employer branding-arbete är av bästa slag. Det är tydligt att Sector Alarms viktigaste tillgång är deras medarbetare. I deras digitala kanaler ges en varm storytelling där man ständigt visar uppskattning för varje medarbetare. Detta kompletteras även med goda utvecklingsmöjligheter som Sector Alarm erbjuder sina medarbetare. Med sitt etablerade utbildningsprogram Sector Way Academy kommer man snabbt in i organisationen. Sector Alarm är helt enkelt ett praktexempel på en arbetsgivare som skapat en trygg och spännande arbetsplats.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi hjälper dig att göra karriär

Har du rätt inställning ger vi dig verktygen för att lyckas och göra karriär. Hos Sector Alarm är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter.

Utbildning för livet

Alla på Sector Alarm genomgår utbildningsprogrammet Sector Way Academy, där vi blandar teori med praktik för att hjälpa dig till bästa möjliga resultat i din roll och framtida karriär.

Utbildningen innehåller allt från tekniska kurser med fokus på produkt till teoretiska kurser i samtalsmetodik, frågemodeller och hur vi ska agera mot våra kunder. Vi skräddarsyr utbildningen för att passa just din roll.

Vi arbetar med utbildningar parallellt med vårt dagliga arbete. Vi har många anställda som tack vare detta gjort karriär och tagit möjligheten att byta till andra avdelningar, kontor eller länder som vi verkar i.

Oändliga möjligheter

Vi arbetar aktivt med att våra medarbetare ska trivas hos oss och det har resulterat i ett högt engagemang och stor arbetsglädje. Vi tar till vara på kompetens och utvecklar den vidare i vårt gedigna utbildningsprogram Sector Way Academy.

Hög arbetsglädje

Arbetsglädje och engagemang är viktigt för trivsel och goda arbetsprestationer. För Sector Alarm är engagerade medarbetare med hög arbetsglädje en förutsättning för att nå företagets mål och ambitioner. Vi lever våra värderingar: kundorienterad, förbättringsvillig, målfokuserad, och pålitlig.

Varje år genomförs en omfattande medarbetarundersökning som ger en samlad beskrivning av medarbetarnas arbetsglädje och ställs i relation till andra företag. Resultatet hos Sector Alarm är långt över genomsnittet.

Se våra lediga tjänster HÄR

_____

Om oss
Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Irland, Norge och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Artiklar

Bilder

Lediga jobb


Malmö

Säkerhet

Uppsala

Säkerhet

Klättra på karrärstegen

Säkerhet

Säljteknik

Säkerhet

Säljutbildning

Säkerhet

Stockholm

Säkerhet

Göteborg

Säkerhet

Följ Sector Alarm på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida