Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Siemens

MotivationSiemens är en etablerad arbetsgivare som lockar till sig spetskompetens tack vare sitt utmärkta employer branding-arbete. Olika kompetenser efterfrågas där både juniora och seniora är varmt välkomna. Utbildning och utveckling är viktiga beståndsdelar hos Siemens så därför har de skapat en arbetsplats där alla medarbetare kan få de verktyg som behövs för att skaffa sig nya kompetenser. Det finns även goda möjligheter till en internationell karriär hos Siemens som finns runt om i världen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vill du vara med och utveckla framtiden?

Världen är i konstant förändring och kräver att vi alltid ligger steget före. Kan du hjälpa oss att skapa morgondagens teknik och innovationer?

Vi driver utvecklingen framåt över hela världen

Vi skapar teknologier som utvecklar samhällen. Hur då? Jo, genom elektrifiering, digitalisering och automatisering. Vi förändrar städerna vi bor i, våra arbetsplatser, energikällorna för våra hem och sättet som industrin tillverkar saker.   Vi gör stor skillnad i världen varje dag. Vi har minskat trängseln i städer med 20 % genom att använda intelligenta trafikdata i realtid. Vi har byggt kontor med hjälp av enbart en 3D-skrivare. Vi har skapat mjukvara som kommunicerar med turbiner mitt ute i havet. Och vi har hjälpt NASA att utveckla Curiosity och landa den säkert på Mars. Genom att samarbeta med likasinnade företag runtom i världen kan vi skapa innovationer som bidrar till framgång för samhället. Det är det som inspirerar 377 000 medarbetare på Siemens att gå till jobbet och arbeta tillsammans varje dag.  

Bli en del av vår vision för framtiden

Oavsett om vi utvecklar helt ny teknologi eller sätt för att på olika sätt skydda våra innovationer så består vårt team av några av världens smartaste hjärnor. Har du vad som behövs för att upprätthålla detta?

Bilder

Följ Siemens i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss