Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SJR

MotivationMed ett stort fokus på att skapa en inspirerande arbetsmiljö och stödja sina anställda har SJR visat att de är en framstående arbetsgivare. Genom att främja professionell utveckling, erbjuda utmanande uppdrag och odla en samarbetsvillig kultur har de etablerat sig som en förebild inom branschen. SJRs imponerande insatser för personalutveckling, mångfald och hållbarhet gör det tydligt att SJR förtjänar att utnämnas till Karriärföretag 2024.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi hjälper företag med rätt kompetens och människor med rätt utmaning

SJR är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult- och rekryteringsbolag. Vi på SJR har drivit utveckling av konsult- och rekryteringsverksamhet i över30 år – med en grundläggande idé att hjälpa företag med rätt kompetens och förse människor med rätt utmaning. Vår expertis ligger i att identifiera och engagera specialister och chefer åt uppdragsgivare med krav på hög kompetens. Vi skapar möjligheter för människor att utvecklas, och därmed organisationer att växa hållbart. Vi arbetar utifrån visionen Professionals Choice Through Life, vilket innebär att vi vill vara det självklara valet för yrkesverksamma genom livet, med en strävan att skapa långsiktiga relationer med människor och organisationer i vårt nätverk.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och grunden för att vi ska nå vår vision och öka vårt bidrag till en hållbar utveckling. Genom att se och värna om varje enskild medarbetare och dess unika förmågor kan vi tillsammans skapa en stark helhet. Med en gemensam värdegrund och en kultur baserad på glädje, gemenskap och engagemang vill vi fortsätta att utvecklas och bidra till en långsiktigt effektiv verksamhet med hållbara medarbetare. Vi är stolta över att vi får fina resultat i våra medarbetarundersökningar, där vi ligger högt över branschindex. Vi tackar ödmjukt för förtroendet vi har från våra medarbetare och jobbar ständigt efter att bli ännu bättre.

För SJR är det viktigt att erbjuda en trygg anställning med kollektivavtal, bra förmåner och schyssta anställningsvillkor. Som konsultmedarbetare hos oss erbjuds du en trygghet samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din karriär. Vi värnar om dig, din utveckling och dina intressen och arbetar för att du ska få rätt uppdrag. Som konsult på SJR får du en dedikerad konsultchef som även stöttar med kontinuerlig coachning och utveckling. 

En gemensam värdegrund 

Våra framgångsbeteenden genomsyras av glädje på jobbet, kvalitet och ständig förbättring. Vi bryr oss om varandra och tycker att det är viktigt med gemenskap och tillhörighet. Kontinuerlig kompetensutveckling och lärande är viktiga strategiska verktyg för framgång och för att nå våra mål. För oss är det viktigt att bidra till ett bättre samhälle, ett samhälle där olikhet är en tillgång och mångfald och inkludering en självklarhet. Genom ansvarsfullt företagande, arbetssätt som gör skillnad, hållbara medarbetare samt en klimatsmart verksamhet gör vi skillnad tillsammans. Vår gemensamma värdegrund är en integrerad del av verksamheten och vårt dagliga arbete, sedan vår start för 30 år sedan.

Mer om oss

Följ SJR i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss