SkandiaMäklarnaMäklare

MotivationInom en konkurrenskraftig bransch sticker Skandiamäklarna ut med sin unika företagskultur. Dem lockar till sig stjärnmäklare genom att erbjuda en spännande arbetsplats där det finns utrymme för utveckling. Skandiamäklarna är övertygade om att vara sig själv är receptet på en lyckad karriär som mäklare. Därmed jobbar de aktivt för att skapa förutsättningarna så att kollegorna kan nå sina egna satta mål. Det är med andra ord ingen slump att Skandiamäklarna har blivit utsedda till ett Karriärföretag 8 år i rad.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vill du göra karriär med SkandiaMäklarna?

Våra medarbetare är det viktigaste som finns! Därför ser vi till att omge oss med människor vi tycker om. Det gör att vi tillsammans växer som företag, men också som människor. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och ser därför till att gemensamt göra sånt vi gillar.

Lyckas genom att vara dig själv!

Hur ska du vara för att trivas på SkandiaMäklarna? Som du är och vill förstås! Kompetens, laganda, driv och en vilja att utvecklas är avgörande förutsättningar för att lyckas hos oss, men i övrigt finns det inga särskilda kriterier eller mallar. Vi är 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal – och ingen av oss är den andra lik.

Mångfald skapar starka team

På våra större kontor finns en mångfald av medarbetare med olika bakgrund, kön och ålder. Mångfalden gör teamet starkare och innebär samtidigt att alla kunder kan hitta en mäklare som passar just dem. Den gör också att dina arbetsdagar blir mer givande och roligare.

Prisbelönta utvecklingsmöjligheter

Vi är grymt stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2021, tredje året i rad. Utmärkelsen delas ut av undersökningsföretaget Universum till de arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva att göra karriär hos – och som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare.

Mer lokala än de flesta

Alla mäklarkontor är lokala – inte bara våra. Men vi törs påstå att vi är mer lokala än de flesta, eftersom vår kultur bygger på lokalt entreprenörskap. Våra franchisetagare äger den lokala verksamheten och har stor frihet att utforma den, bland annat genom att bygga ett starkt lag. Så om du börjar hos oss så blir du en viktig del i både ett sammansvetsat lokalt team och samtidigt i den stora SkandiaMäklarna-familjen med ungefär 550 medlemmar.

Vi är inte bara mäklare …

Eftersom mångfald är en framgångsfaktor behöver vi vårda och uppmuntra våra olikheter. Vår öppna och inkluderande företagskultur med högt i tak ger dig möjlighet att vara dig själv. Hos oss finns inte bara duktiga och drivna mäklare. Här hittar du även basketspelare, sockerbagare, pappor, mammor, festprissar, bokmalar, far- och morföräldrar, yogis och fågelskådare. Välkommen att bidra med din personlighet så blir vi ett ännu bättre företag!

Vill du veta mer om oss? Vi vill gärna lära känna dig. Kontakta din lokala franchisetagare eller läsa mer på skandiamaklarna.se.

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Vill du göra karriär med SkandiaMäklarna? Klicka här!

 

Medarbetare

Följ SkandiaMäklarna på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida