SkandiaMäklarnaMäklare

MotivationSkandiamäklarna är en familjär arbetsgivare där medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Med stor fokus på mångfald och goda utvecklingsmöjligheter är man garanterad en trygg arbetsplats. I deras externa kanaler lyckas Skandiamäklarna förmedla detta budskap på ett stilrent sätt. De levererar genomtänkt content som lätt fångar ens intresse. Snyggt jobbat! Skandiamäklarna förtydligar att nyckeln till deras framgång är beroende av medarbetarnas trivsel. Därmed kan man vara garanterad att man blir väl omhändertagen.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vill du göra karriär med SkandiaMäklarna?

Våra medarbetare är det viktigaste som finns! Därför ser vi till att omge oss med människor vi tycker om. Det gör att vi tillsammans växer som företag, men också som människor. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och ser därför till att gemensamt göra sånt vi gillar.

Varför jobba med oss?

För att attrahera de bästa måste vi såklart också erbjuda det bästa. Hos oss får du en verktygslåda med allt från marknadsföring, kundprocess och säljuppföljning för att lyckas som mäklare, men vi kan även erbjuda flera karriärvägar. Hos SkandiaMäklarna kan du, utöver att arbeta med den privata bostadsmarknaden, till exempel sälja kommersiella fastigheter eller arbeta för vår nyproduktionsenhet. Du kan också ta steget att bli franchisetagare. Det innebär att du blir ägare till en verksamhet och driver ett eget kontor.

Vad är en kvalitetsmäklare?

Att ha driv och ambition räcker bara halvvägs om du vill lyckas inom vår verksamhet. För hos oss måste du även jobba med hjärtat. Därför är vi extra noga med vilka som börjar jobba hos oss. Lusten att göra det som är bäst för kunden måste vara lika stor som drivkraften att sälja. Det är vad som särskiljer oss från andra, och gör vår rekrytering så viktig.

Har du vilja, engagemang och driv kan du bli vår nya kollega! Se alla våra lediga jobb HÄR

 

Lediga jobb


Är du vår nästa franchisetagare?

Mäklare

Eskilstuna söker stjärna till uppdragsutbildning

Mäklare

SkandiaMäklarna Malmö söker en blivande stjärna till uppdragsutbildning

Mäklare

SkandiaMäklarna Helsingborg söker en stjärna till uppdragsutbildning.

Mäklare

Vill du ta nästa kliv i karriären?

Mäklare

Kungälv söker stjärna till uppdragsutbildningen

Mäklare

Karlstad söker stjärna till uppdragsutbildningen

Mäklare

Upplands Väsby söker fastighetsmäklare

Mäklare

Mölndal söker mäklare

Mäklare

Följ SkandiaMäklarna på sociala medier

InstagramFacebookWebbsida