Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SkånemejerierDetaljhandeln

MotivationSkånemejerier har utmärkt sig som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genom sin fokuserade satsning på medarbetarnas välmående och utveckling. Som en ledande aktör inom mejeriindustrin har Skånemejerier en unik arbetsmiljö som präglas av ständig innovation och strävan efter kvalitet. De erbjuder sina anställda chansen att vara en del av ett företag med starka värderingar, där varje individ har möjlighet att påverka och göra skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

PÅ VÄG MOT SVERIGES MEST HÅLLBARA MEJERI

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare nationellt. Vi har fyra produktionsanläggningar i södra Sverige och huvudkontor i Malmö. Sedan 2012 ingår vi i Lactalis Group som med verksamhet på fyra kontinenter och omkring 90 000 anställda är världens största mejerikoncern. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri. Vi vill vara en del av lösningen på samhällets gemensamma utmaningar genom att skapa näringsrika produkter som är bra för både människan och miljön.

På Skånemejerier utvecklar vi ständigt vår verksamhet och därför behöver vi drivna och nyfikna medarbetare som vågar testa nya vägar, gillar att arbeta tillsammans med andra och har drivkraften att påverka vilka vägar vi tar. Genom koncernen har du som medarbetare stora utvecklings- och karriärmöjligheter och chansen att bygga ett internationellt nätverk.

FÖR DIG SOM ÄR STUDENT ELLER NYEXAD

Att skriva examensarbete hos Skånemejerier är en chans att ta med sig teoretiska kunskaper ut i praktiken och få nya perspektiv. Du blir en del av ett team och får lära känna vårt företag. Samtidigt får vi lära känna unga talanger som kan utmana oss och bidra med nya synsätt.

Vilka möjligheter vi har att ta emot dig som student beror bland annat på inriktningen på din utbildning, dina drivkrafter och intressen och vilka behov och resurser som vi för tillfället har inom företaget. Klicka på ”Prenumerera på jobb” ovan för att skapa en profil och bli meddelad när vi utlyser examensarbeten.

Är du nyexad eller har något års arbetslivserfarenhet så passa på att söka till vårt traineeprogram ”Young Talent Program”. I programmet tränar och coachar vi nästa generations ledare inom livsmedelsindustrin. Programmet är en perfekt karriärmöjlighet för dig som är intresserad av livsmedel, FMCG och ledarskap. 

ARBETSPLATS OCH KULTUR

På Skånemejerier ser vi värnandet om våra medarbetare som en grundläggande pusselbit i vårt hållbarhetsarbete. Vi har en inkluderande kultur där alla ska behandlas med likvärdig respekt, hänsyn och uppskattning. Vi har nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier. Vi lyssnar på våra medarbetare och genomför medarbetarundersökningar med noggrann uppföljning.

Ambition, engagemang och enkelhet är ledorden i Skånemejeriers verksamhet och värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

VÅRA VÄRDEORD

AMBITION: VI ÄR MÄNNISKOR SOM VILL UTVECKLA OCH UTVECKLAS

Vad som driver oss är olika från person till person, och tur är väl det. I vår verksamhet behöver vi individer med olika erfarenheter och kunskaper, och vi vet också att en bred och brokig mix av personligheter ger oss en bra dynamik. Gemensamt för oss alla är att vi vill utveckla oss själva och den organisation som vi är en del av. Vi tänker att inget är så bra att det inte kan bli bättre.

ENGAGEMANG: DU ÄR MED OCH ARBETAR FÖR NÅGOT BRA

Inom Skånemejerier finns en mängd olika yrken och inriktningar representerade, men i grund och botten arbetar vi alla för samma sak. Vår affärsidé handlar om att utveckla och producera mat som är bra för både människa och miljö – och det tycker vi är något att känna stolthet för. På vår resa mot att bli Sveriges mest hållbara mejeri behövs personligt engagemang och ansvarstagande från alla våra medarbetare.

ENKELHET: VI ÄR BÅDE SMARTA OCH SCHYSSTA

Att agera och kommunicera med enkelhet handlar om effektivitet, men också om arbetsglädje och att inte göra saker svårare än de behöver vara. Genom att vara lyhörda och prestigelösa visar vi varandra respekt och genom att vara öppna och pragmatiska utnyttjar vi varandras styrkor. Med en inkluderande och välkomnande företagskultur skapar vi rätt förutsättningar för att alla ska kunna trivas och prestera sitt bästa.

UTVECKLAS MED OSS

Karriär kan betyda olika saker för olika personer. Det kan vara att klättra uppåt i organisationen eller att utvecklas och specialisera sig i den tjänst man har. Det kan också handla om att prova på olika roller i olika delar av företaget eller i ett nytt land. Oavsett vilka ambitioner du har med din karriär finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss.

Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.

Möt några av våra medarbetare

Lediga jobb


Skånemejerier | Malmö

Lastbilschaufför

Traineeprogram


YOUNG TALENT

Technical Trainee to Skånemejerier’s Young Talent Program

Följ Skånemejerier i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss