SkånemejerierDetaljhandeln

MotivationSkånemejerier har ett tydligt budskap där hållbarhet och jämställdhet ligger i fokus. Med stort engagemang i diverse välgörenhetsorganisationer visar Skånemejerier att de tar sina kärnvärden på allvar. Förutom att vara experter på hållbarhet och jämställdhet lyckas Skånemejerier leverera högkvalitativt flöde i sina sociala medier. Det är tydligt att Skånemejerier styrs av en ledning som förstår vikten av att arbeta med employer branding och att medarbetarna är deras viktigaste tillgång.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

PÅ VÄG MOT SVERIGES MEST HÅLLBARA MEJERI

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare nationellt. Vi har fyra produktionsanläggningar i södra Sverige och huvudkontor i Malmö. Sedan 2012 ingår vi i Lactalis Group som med verksamhet på fyra kontinenter och omkring 80 000 anställda är världens största mejerikoncern. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri. Vi vill vara en del av lösningen på samhällets gemensamma utmaningar genom att skapa näringsrika produkter som är bra för både människan och miljön.

På Skånemejerier utvecklar vi ständigt vår verksamhet och därför behöver vi drivna och nyfikna medarbetare som vågar testa nya vägar, gillar att arbeta tillsammans med andra och har drivkraften att påverka vilka vägar vi tar. Genom koncernen har du som medarbetare stora utvecklings- och karriärmöjligheter och chansen att bygga ett internationellt nätverk.

FÖR DIG SOM ÄR STUDENT

Att skriva examensarbete hos Skånemejerier är en chans att ta med sig teoretiska kunskaper ut i praktiken och få nya perspektiv. Du blir en del av ett team och får lära känna vårt företag. Samtidigt får vi lära känna unga talanger som kan utmana oss och bidra med nya synsätt.

Vilka möjligheter vi har att ta emot dig som student beror bland annat på inriktningen på din utbildning, dina drivkrafter och intressen och vilka behov och resurser som vi för tillfället har inom företaget. Klicka på ”Prenumerera på jobb” ovan för att skapa en profil och bli meddelad när vi utlyser examensarbeten.

ARBETSPLATS OCH KULTUR

På Skånemejerier ser vi värnandet om våra medarbetare som en grundläggande pusselbit i vårt hållbarhetsarbete. Vi har en inkluderande kultur där alla ska behandlas med likvärdig respekt, hänsyn och uppskattning. Vi har nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier. Vi lyssnar på våra medarbetare och genomför årligen en medarbetarundersökning med noggrann uppföljning.

Ambition, engagemang och enkelhet är ledorden i Skånemejeriers verksamhet och värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

VÅRA VÄRDEORD

                       

UTVECKLAS MED OSS

Karriär kan betyda olika saker för olika personer. Det kan vara att klättra uppåt i organisationen eller att utvecklas och specialisera sig i den tjänst man har. Det kan också handla om att prova på olika roller i olika delar av företaget eller i ett nytt land. Oavsett vilka ambitioner du har med din karriär finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss.

Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.

Hitta lediga jobb här!

 

Möt några av våra medarbetare

Följ Skånemejerier på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida