Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SKFIndustri & Produktion

MotivationSKF är en inspirerande arbetsgivare och gör ett gediget employer branding arbete. Med många karriär och utvecklingsmöjligheter finns det goda möjligheter för en spännande karriär. SKF är en engagerad arbetsgivare som stöttar sina medarbetare, dessutom tar de väl hand om studenter och young professionals och erbjuder en god start på karriären vilket definitivt bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

SKF är en världsledande leverantör av innovativa lösningar som hjälper industrin att bli mer konkurrenskraftig och hållbar. Genom att göra produkterna lättare, effektivare, hållbarare och reparerbara hjälper vi kunderna att förbättra prestandan på deras roterande utrustning och minska deras miljöpåverkan. Vårt erbjudande runt den roterande axeln, omfattar lager, tätningar, smörjsystem, tillståndsövervakning, och tjänster. SKF grundades 1907 och finns representerat i omkring 130 länder och har runt 17 000 distributörsplatser världen över.

Tänk vad du kan åstadkomma på SKF

Hos oss får du använda din kompetens till att få saker att snurra lättare. Du bidrar till minskad friktion hos våra kunder och hjälper till att använda jordens resurser på det smartaste och effektivaste sättet. För att SKF ska snurra är vi i behov av många olika kompetenser. Givetvis ingenjörer, men också ekonomer, marknadsförare, säljare och många andra funktioner.

Här får du gott om plats att utvecklas – både professionellt och på ett personligt plan. Ofta handlar det om innovation i den yttersta framkanten. Det gör att du som jobbar här inte har något facit. Det är du med och skapar själv. Allt handlar inte om teknik. Det kan lika gärna vara innovation när det gäller säljpresentationer eller förebyggande underhåll.

Tillsammans med 40 396 kollegor i omkring 130 länder har du alla möjligheter i världen att vara med och göra skillnad. Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.

Vad är ditt nästa steg i din karriär?

Vill du arbeta med avancerad teknik har du hittat rätt. Därmed säger vi inte att du måste vara tekniker eller ingenjör för att trivas hos oss.

För att SKF ska snurra friktionsfritt är vi lika beroende av marknadsförare, säljare, ekonomer och många andra funktioner. Det viktigaste är att vi alla delar samma mål; att åstadkomma en bättre värld genom minskad friktion.

Sök lediga jobb


Traineeprogram


SKF’s Global Graduate Programme

Följ SKF i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss