Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

SKFIndustri & Produktion

MotivationSKF är en inspirerande arbetsgivare och gör ett gediget employer branding arbete. Med många karriär och utvecklingsmöjligheter finns det goda möjligheter för en spännande karriär. SKF är en engagerad arbetsgivare som stöttar sina medarbetare, dessutom tar de väl hand om studenter och young professionals och erbjuder en god start på karriären vilket definitivt bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

SKF på en minut

Engineering tools
Vad händer om du minskar friktionen? Jo, saker drar mindre energi och utsläppen minskar. Tänk ett vindkraftverk som snurrar lättare. Tänk en bil med mindre rullmotstånd. Tänk en motor där friktionen inte hindrar kraften.

SKF har varit en av världens ledande lagertillverkare sedan 1907. Allt vi gör handlar om friktion. Eller rättare sagt. Att minska friktionen. Vi får helt enkelt saker att rulla lättare och snurra effektivare.
Det ger våra kunder mindre underhåll, förbättrad säkerhet, energibesparing och minskad total ägandekostnad. Våra lösningar finns nästan överallt. Men de har en sak gemensamt. De sparar pengar och miljö

Tänk vad du kan åstadkomma på SKF

Hos oss får du använda din kompetens till att få saker att snurra lättare. Du bidrar till minskad friktion hos våra kunder och hjälper till att använda jordens resurser på det smartaste och effektivaste sättet. För att SKF ska snurra är vi i behov av många olika kompetenser. Givetvis ingenjörer, men också ekonomer, marknadsförare, säljare och många andra funktioner.

Här får du gott om plats att utvecklas – både professionellt och på ett personligt plan. Ofta handlar det om innovation i den yttersta framkanten. Det gör att du som jobbar här inte har något facit. Det är du med och skapar själv. Allt handlar inte om teknik. Det kan lika gärna vara innovation när det gäller säljpresentationer eller förebyggande underhåll.

Tillsammans med 46 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter i världen att vara med och göra skillnad. Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.

Vad är ditt nästa steg i din karriär?

Vill du arbeta med avancerad teknik har du hittat rätt. Därmed säger vi inte att du måste vara tekniker eller ingenjör för att trivas hos oss.

För att SKF ska snurra friktionsfritt är vi lika beroende av marknadsförare, säljare, ekonomer och många andra funktioner. Det viktigaste är att vi alla delar samma mål; att åstadkomma en bättre värld genom minskad friktion.

Sök lediga jobb

 

Traineeprogram


SKF’s Global Graduate Programme

Följ SKF i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss