Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SogetiIT/Teknik/Konsult

MotivationSogeti är en arbetsgivare som utmärker sig inom IT-branschen genom sin starka fokus på medarbetarnas utveckling, samarbete och mångfald. Med en dedikation till att forma framtidens digitala landskap, ger Sogeti sina medarbetare möjligheten att vara en del av nyskapande projekt och innovationer. Arbetsplatsen präglas av en företagskultur som uppmuntrar samarbete och personlig tillväxt, vilket skapar en inspirerande miljö för alla som strävar efter att forma framtidens teknologivärld.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Att arbeta på Sogeti Sverige, en del av ett framgångsrikt och expansivt företag. Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1300 medarbetare. Sogeti skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag flera gånger de senaste åren. Vi har också vunnit Guldnappen 2019, fackförbundet Unionens nationella pris för Sveriges mest föräldravänliga företag. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag. Vi älskar att skapa värde och är välkända #valuemakers.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher, ett av Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Livet på Sogeti

Vår affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv.

Vi är hemmet för dig som tekniktalang. Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv. På Sogeti tror vi att det bästa finns inuti var och en av oss. Oavsett om du befinner dig i början av din karriär, eller redan är en väletablerad expert, så kommer vi att uppmuntra dig att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre. För att stötta dig fokuserar vi på vässa dina skills och tillsammans med dig skapa karriärvägar för just din utveckling. Vår vision är att vi varje dag skapar värden som hämtas från morgondagen. För våra kunder, våra partners och oss själva.

Hitta våra lediga jobb här!
Läs mer om #BecomeYourBest!

Är du ny-exad eller i början av din karriär och nyfiken på en framtid på Sogeti? Vi startar programmet flera gånger per år och du har nu chansen att göra en spontanansökan till nästa omgång. Ansök här!

Artiklar

Traineeprogram


Sogeti Careerbooster

Följ Sogeti i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss