SogetiIT/teknik/konsult

MotivationGenom att ta ansvar och bidra till en ansvarsfull och hållbar framtid har Sogeti arbetat attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Genom att kunna skapa förutsättningar och karriärmöjligheter för sina medarbetare inom organisationen utses härmed Sogeti till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Nyfiken på Sogeti?

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag. Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag flera gånger de senaste åren. Vi har också vunnit Guldnappen 2019, fackförbundet Unionens nationella pris för Sveriges mest föräldravänliga företag. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Hitta våra lediga jobb här!

Podcasts
Digitalisering ur alla synvinklar, det arbetar vi med varje dag på Sogeti. Lyssna på den populära podcastserien ”Effekten” som görs av Sogetis Jonas Jaani om du vill veta mer.

Gender balance är viktigt för oss på Sogeti. Tips för kvinnor i karriären med intervjuer av framgångsrika kvinnor får du i podcastserien ”Fannys Förebilder” som görs av Sogetis Fanny Widman.

Alla våra poddar hittar du på: www.sogeti.se/podcast och där poddar finns online.

Artiklar

Guldregn över föräldravänliga företagLäs mer

Sogeti på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsgivare igenLäs mer

11 snabba fakta om ossLäs mer

"Jag älskar att få inspirera och se när kunderna får nya idéer och kan realisera dessa" - Conny Björnehall Läs mer

”Jag brinner för att vi ska bli ännu fler kvinnliga arkitekter” - Therese JohnssonLäs mer

”Jag älskar Data Science" - Martin SjöbeckLäs mer

"Det får mig verkligen att må bra och tycka att det är kul att jobba!" - Fredrik SchejaLäs mer

"För mig är kundupplevelsen allt" - Alexandre Persson Faustino Läs mer

Följ Sogeti på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida