SogetiIT/teknik

MotivationMed ett brinnande engagemang för nya lösningar och sina professionella medarbetare arbetar Sogeti attraktivt med Employer Branding. Genom att ge sina medarbetare möjligheten att inspireras och utvecklas utses härmed Sogeti till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.

______

Nyfiken på Sogeti?

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?

Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.Välkommen till oss!

Är det dags att ta steget in i IT-branschen eller komma vidare i din karriär. Våra duktiga konsulters insatser ger mersmak hos våra kunder och marknaden är het. Våra 21 svenska kontor söker därför nya förmågor som ska jobba med spännande lösningar i teknikens absoluta framkant. Ta en titt på vad vi har att erbjuda just nu på ditt område och på de orter som du är intresserad av. www.sogeti.se/jobb

Är du student har vi en egen portal på webben för dig. Där kan du bland annat läsa mer om Sogeti Fasttracker – din highway in i IT-branschen. www.sogeti.se/student

Livet på Sogeti – våra konsulter berättar

Vår affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. På vår webb kan du lära känna några av våra sogetiare. Vad de har för bakgrund, hur karriären sett ut på Sogeti so far, vad de brinner för och varför de jobbar på Sogeti. Kanske hittar du gemensamma nämnare och har du frågor kan du höra av dig direkt till dem. www.sogeti.se/sogetilivet


 

 

Exempel från verkligheten

Vi arbetar med digitalisering i alla former. Nedan hittar du två konkreta exempel i videoformat.

 

Sogeti Geo Satellite Intelligence – the sky is not the limit anymore
AI på Lantmäteriet

 

Artiklar

”Jag älskar verkligen att lösa kundernas problem”Läs mer

Följ Sogeti på sociala medier

Kontaktperson

  • Aron Östergård

    Nationellt rekryteringsansvarig

    073-024 58 28
    aron.ostergard@sogeti.se