SogetiIT/teknik/konsult

MotivationSogeti är en trygg arbetsgivare som drivs av en engagerad ledning. De har goda värderingar och tydliga gemensamma mål. Vi ser att Sogeti värnar om sina medarbetare genom att erbjuda trygghet och möjlighet till utveckling. Det är en stor organisation och karriärmöjligheterna är många. Hos Sogeti finns det många spännande val vilket garanterar en attraktiv karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att arbeta på Sogeti Sverige, en del av ett framgångsrikt och expansivt företag. Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1300 medarbetare. Sogeti skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretag flera gånger de senaste åren. Vi har också vunnit Guldnappen 2019, fackförbundet Unionens nationella pris för Sveriges mest föräldravänliga företag. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag. Vi älskar att skapa värde och är välkända #valuemakers.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher, ett av Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Livet på Sogeti

Vår affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Inom Sogetifamiljen kan du utvecklas, exempelvis via våra starka kompetensnätverk och vår gigantiska Learning & Development-portal kallad ”Next”. Nyfiken på livet på Sogeti? Här nedanför kan du lära känna några av våra fantastiska konsulter.

Hitta våra lediga jobb här!
Läs om livet på Sogeti här!
Läs om Next här! 

Vår vision är att vi varje dag skapar värden som hämtas från morgondagen. För våra kunder, våra partners och oss själva.

Artiklar

Följ Sogeti på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida