Sopra SteriaData/IT

MotivationSopra Steria engagerar sina medarbetare och skapar trivsel och relationer i arbetet. Här jobbar du i teknikens framkant och det finns goda karriärmöjligheter och schyssta villkor i företaget. Sopra Steria har ett gediget arbete mot young professionals och genom sitt talangprogram Accelerate  erbjuds studenter en rivstart på sin konsultkarriär. En engagerad och attraktiv arbetsgivare helt enkelt. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Sopra Sterias karriärsida

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 46 000 medarbetare. 450 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Att jobba här

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vårt mål är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.Vi arbetar medvetet för att skapa bra gemenskap och arbetsglädje.

Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Accelerate, vårt talangprogram

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande program för dig som är nyutexaminerad och vill ha en framgångsrik karriär som konsult.

Sedan 2018 har vi genomfört vårt mycket uppskattade Graduate Program som under ett år har gett nyutexaminerade toppstudenter från tekniska högskolor och universitet en rivstart på sin konsultkarriär. Vi vill dock hela tiden vidareutveckla oss själva och har därför varit lyhörda för våra graduates önskemål om att få en fortsättning på programmet efter första årets slut. Så med start hösten 2021 byter programmet namn till Accelerate och ger dig med höga ambitioner en strukturerad utvecklingsplan för dina första 3 år i konsultyrket.

 

Artiklar

Följ Sopra Steria på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida