Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Sopra SteriaIT/Teknik/Konsult

MotivationSopra Steria är tydligt ett Karriärföretag som skiljer sig från mängden genom sin kulturella betoning på öppenhet, samverkan och gemenskap. Här trivs högkompetenta medarbetare som är experter inom sina respektive områden och som har upptäckt att styrkan ligger i att arbeta tillsammans. Hos Sopra Steria är samarbete nyckeln till framgång, och medarbetarna har möjlighet att trivas och utvecklas i en miljö där öppenhet och gemenskap råder.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Sveriges bästa arbetsplats 2023

Vi lägger stor vikt vid att skapa en bra företagskultur och arbetsplats där kollegor trivs, mår bra, har roligt och utvecklas. 2023 blev vi utsedda till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place To Work. 

Bli en del av ett internationellt nätverk
Sopra Steria är ett globalt IT-konsultbolag som finns i över 30 länder med över 60 000 medarbetare. Ca 600 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är kvinna. 

Vi utvecklar varandra
Vi är ledande inom digital transformation och hjälper företag med digital förflyttning för ett bättre samhälle. Vi har en unik kombination av specialistkompetens inom verksamhetsutveckling, IT, innovation och design. Hos oss får du utvecklas och utveckla andra. 

Att jobba här

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant tillsammans med drivna och kompetenta kollegor. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. 

Du som börjar jobba hos oss får:

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här. 

Vi har Sveriges främsta traineeprogram

Ansök till Sveriges främsta traineeprogram inom IT. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande talangprogram för dig som är nyutexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult på ett ledande bolag i tillväxt.

Hos oss får du:

Vårt mål är att utveckla marknadens vassaste konsulter och erbjuder dig med höga ambitioner en snabb och långsiktig utveckling.

Läs mer om vårt traineeprogram här. 

Artiklar

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


Accelerate

Accelerate

Accelerate

Accelerate

Följ Sopra Steria i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss