Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SteelwristIndustri & Produktion

MotivationSteelwrist är en framstående arbetsgivare som sticker ut genom sitt innovativa och teknikdrivna tillvägagångssätt. Företaget erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där medarbetare uppmuntras att bidra till framgång genom kreativitet och teknisk expertis. Steelwrist strävar efter att skapa en inkluderande företagskultur och främjar kontinuerlig utveckling och utmaningar, vilket gör dem till ett attraktivt val för dem som söker en karriär inom en ledande aktör inom teknik och innovation.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om Steelwrist

Steelwrist är idag en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Sedan grundandet år 2005 har Steelwrist varit ett av de snabbast växande industriföretagen i industrin. 

Steelwrist har som mål att vara ”bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja utrustning som ökar grävmaskiners effektivitet” och ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service, uppskattas av ett ökande antal kunder världen runt.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden Lyhördhet, Enkelhet och Snabbhet leder oss i hur vi arbetar med kunder, återförsäljare, leverantörer och anställda. Vi lyssnar på och lär oss tillsammans med våra kunder, vi är enkla att jobba med och vi fokuserar på att leverera värde snabbt – alltsammans är kärnan i vår företagskultur. 

Lyhörd

Vi är lyhörda och jobbar aktivt för att hela tiden lyssna på vad våra kunder önskar. Vi frågar tills vi har förstått, och vi försöker vara tydliga i vår kommunikation.

I det dagliga arbetet betyder detta att vi aktivt försöker få feedback och förslag på förbättringar från våra kunder, leverantörer och anställda.

Enkel

Om något går att göra enklare så är det vårt mål att göra det. Vi strävar efter att göra våra produkter och våra arbetsprocesser så enkla som möjligt.

Snabb

Vi strävar mot att korta svarstiden i all kundkontakt såsom offertutskick, teknisk support och servicebesök. Som organisation strävar vi efter att ha en konkurrensfördel genom ett snabbt lärande.

I det dagliga arbetet betyder detta att vi försöker vara tillgängliga närhelst kunden behöver oss och att vårt reservdelslager skall kunna skeppa viktiga komponenter på mycket kort varsel.

Mer om oss

Lediga jobb


Steelwrist | France

Support Produit France

Steelwrist | England

Key Account Manager UK

Steelwrist | Australien

Account Manager – Western Australia

Steelwrist | Germany

Technischer Support / Servicetechniker / Mechatroniker / Land- und Baumaschinenmechaniker (m/w/d) Baumaschinenbranche

Steelwrist | Japan

Steelwrist is looking for a new service technician

Steelwrist |

Steelwrist söker inköpare

Steelwrist |

Steelwrist söker Supporttekniker

Steelwrist |

Teknikinformatör med god kommunikationsförmånga

Steelwrist | Germany

Mitarbeiter (m/w/d) Lager und Werkstatt in Norderstedt

Steelwrist | Usa

Support Engineer

Följ Steelwrist i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss