StockholmshemBygg/anläggning

MotivationStockholmshem har verkligen skapat en attraktiv arbetsplats. Vi ser en fortsatt mycket engagerad och spännande arbetsgivare som arbetar aktivt med employer branding. Med ett nära samarbete mellan avdelningar och en familjär företagskultur ger de medarbetarna en trygg plats att utvecklas på, och utvecklingsmöjligheterna är många inom företaget. Det är ingen slump att Stockholmshem för tredje året i rad blir utsett till ett Karriärföretag!  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Stockholmshem

Stockholmshem är Stockholms största bostadsföretag. Hos oss bor 55 000 stockholmare – lika många som i en mellanstor svensk stad, eller mer än fem procent av stadens alla invånare. Stockholmshem bildades 1937 och har sedan dess varit en av de största aktörerna i huvudstadens utbyggnad och framväxt. I över 80 år har vi skapat nya bostadskvarter och hem till stockholmarna.

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Vi letar efter dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och bygga framtidens Stockholm.

Stockholmshem bygger och förvaltar bostäder och bostadsområden där stockholmare ska leva och bo i lång tid framöver. Vi som jobbar här är stolta över att få vara med och göra något viktigt för vår stad.

Hos oss blir du en av 350 medarbetare med olika uppdrag och bakgrund. Du kan jobba som områdestekniker, projektledare, på kundtjänst eller med inköp. Kanske på ekonomiavdelningen eller med hållbarhetsfrågor. Möjligheterna är oändliga!

Du blir en del av en arbetsplats där vi vågar testa nya saker, där kunden verkligen är i centrum, där vi ger varandra energi, samarbetar och har kul.

Hitta lediga tjänster här!

Medarbetare

Följ Stockholmshem på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida