Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

StockholmshemBygg & Anläggning

MotivationStockholmshem är en dynamisk arbetsgivare som framgångsrikt lockar och behåller toppkompetens inom fastighetsbranschen. Med ett dedikerat fokus på kompetens och mångfald skapar de en arbetsmiljö där medarbetare kan blomstra och känna att deras insatser spelar en avgörande roll i att forma Stockholms framtid. Stockholmshem erbjuder en trivsam och inkluderande arbetsplats där kompetens efterfrågas och uppmärksammas, vilket gör dem till en attraktiv destination för alla som vill vara med och bygga en bättre stad.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om Stockholmshem

Stockholmshem är Stockholms största bostadsföretag. Hos oss bor 55 000 stockholmare – lika många som i en mellanstor svensk stad, eller mer än fem procent av stadens alla invånare. Stockholmshem bildades 1937 och har sedan dess varit en av de största aktörerna i huvudstadens utbyggnad och framväxt. I över 80 år har vi skapat nya bostadskvarter och hem till stockholmarna.

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Vi letar efter dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och bygga framtidens Stockholm.

Stockholmshem bygger och förvaltar bostäder och bostadsområden där stockholmare ska leva och bo i lång tid framöver. Vi som jobbar här är stolta över att få vara med och göra något viktigt för vår stad.

Hos oss blir du en av 400 medarbetare med olika uppdrag och bakgrund. Du kan jobba som områdestekniker, projektledare, på kundtjänst eller med inköp. Kanske på ekonomiavdelningen eller med hållbarhetsfrågor. Möjligheterna är oändliga!

Du blir en del av en arbetsplats där vi vågar testa nya saker, där kunden verkligen är i centrum, där vi ger varandra energi, samarbetar och har kul.

Hitta lediga tjänster här!

Medarbetare

Följ Stockholmshem i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss