Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Stora Enso SkogIndustri & Produktion

MotivationStora Enso Skog har visat sig vara en förebild som arbetsgivare, dedikerade till att skapa en miljö där individuell utveckling och framgång möjliggörs. Deras starka värderingar genomsyrar företaget och skapar en atmosfär där passion för branschen får lysa. Genom att erbjuda sina medarbetare möjligheten att blomstra och bidra till företagets framgång, har Stora Enso Skog tydligt visat sitt engagemang för att främja en inspirerande arbetsplats vilket gör dem till ett självklart Karriärföretag 2024.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier


Med oss växer, skogen, människorna och affärerna

Som en av världens största privata skogsägare vill Stora Enso göra gott för både människor och miljö. Vi vill ersätta fossilbaserade material med förnybara lösningar. Skogen är våra rötter och vår framtid, därför förvaltar och brukar vi skogen på ett ansvarsfullt och långsiktigt hållbart sätt. Vi är övertygade om att framtiden är träbaserad och förnybar, och vår ambition är att vara ledande inom hållbart skogsbruk. Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi metoder och verktyg för att bedriva ett hållbart skogsbruk och vi visar omtanke om medmänniskor och miljö.

Våra anställda och samarbetspartners är nyckeln till vår framgång. När du arbetar med oss bidrar du till en mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa våra anställda att upprätthålla en sund balans mellan arbete och privatliv. Stora Enso är ett internationellt företag och vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft. Eftersom vi är övertygade om att mångfald och jämlikhet ger bättre arbetsplatser arbetar vi aktivt för att återspegla de samhällen där vi verkar.

Våra värderingar är Ta ledningen och Gör det rätta. Det leder oss framåt var vi än är verksamma. Våra värderingar måste alltid vara i linje med lokala lagar och regler, men också ta oss längre än vad som förväntas av oss för att hjälpa människor och samhällen att utvecklas.

What we do?

Mer om Stora Enso Skog

Följ Stora Enso Skog i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss