Sök Meny

StruktonBygg/anläggning

MotivationStrukton erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för sina medarbetare. De arbetar aktivt med employer branding-frågor för att det ska kännas både tryggt och roligt att gå till jobbet. Inom Strukton finns det många karriärval, både för juniora och seniora medarbetare. Med brett urval av praktiker och fortbildningar gör Strukton det möjlighet för människor att utvecklas. Det är tydligt att deras värderingar RÄLS (Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet) genomsyrar hela organisationen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tillsammans utvecklar vi en hållbar järnväg för ett hållbart samhälle

Vi är en av de största och äldsta aktörerna i järnvägsbranschen och har många och långa uppdrag. Vi erbjuder trygga anställningar där du är en del av framgången. Oavsett konjunkturer eller oro i världen står järnvägsbranschen stark och vi med den. 

Vi levererar infrastrukturlösningar för järnväg, tunnelbana och spårväg genom att bygga och underhålla spårsystem. Vi rustar även upp spåranläggningar och förser dem med kraftförsörjning. För att underhålla spårsystem långsiktigt och proaktivt har vi även digitala lösningar för bland annat besiktning och övervakning.

Vi tror på dig
Hos oss får du förutsättningar, stöd och frihet för att du ska kunna nå dina mål och växa som kollega och människa. Allt är möjligt. Redan från start har du vårt förtroende.  
 
Vi hjälper och lär av varandra
Vår främsta tillgång är du. Vi vet att Strukton utvecklas genom dig. Hos oss finns många skickliga kollegor som du kan lita på och som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi tror på att lösa utmaningar tillsammans och som nyanställd blir du direkt involverad i viktiga beslut. Varje dag är ett lärande, antingen ute i spåret, på kontoret eller på en utbildning. 
 
Vi jobbar med hjärtat
Hos oss ska du kunna vara dig själv. Vi har olika bakgrund och olika förutsättningar. Vi bidrar alla med unik kompetens och nya infallsvinklar. Hos oss finns spännande arbetsuppgifter och stor flexibilitet – för vi vet att livet utanför jobbet också måste gå ihop.  Tillsammans gör vi Strukton dynamiskt – och roligt. 

Vi jobbar säkert och hållbart
En fungerande järnväg är ett av de minst energikrävande och mest hållbara transportmedlen som finns. Hos oss går säkerheten och tryggheten alltid först. Vi utvecklar ständigt vårt säkerhet- och hållbarhetsarbete. Vi jobbar säkert eller inte alls. 

Värdegrund
Värdegrunden RÄLS står för Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. RÄLS gäller stort som smått och ska genomsyra hela vår verksamhet. RÄLS inkluderar respekt för miljön och varandra, att vi har god balans mellan arbete och fritid, att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld.

Genom att arbeta enligt RÄLS vill vi skapa en bra arbetsmiljö för våra anställda, vara en pålitlig leverantör, en god beställare och bidra till punktliga och trygga järnvägstransporter för människor och gods.

Bli en av oss – Välkommen till Strukton!

Om oss

Bilder

Lediga jobb


Strukton | Åstorp

Arbetsledare bana Distrikt syd

Strukton | Västberga

Arbetsledare Banunderbyggnad Tunnelbanan

Strukton | Eslöv

Arbetsledare Signalteknik till Distrikt Syd

Strukton | Alvesta

Signaltekniker till Distrikt Syd

Strukton | Norrköping

Spårsvetsare till Distrikt Svealand

Följ Strukton på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida