Svea Solar

MotivationSvea Solar är ett innovativt och spännande företag. På kort tid har de etablerat sig som en mycket attraktiv arbetsgivare i hela Sverige. Med fokus på hållbarhet och förnybar energi ligger de helt rätt i tiden och de kommunicerar på ett lekfullt sätt och visar på en härlig och kul företagskultur. Det finns många möjligheter hos denna arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Svea Solar – ett av Europas snabbast växande företag

På bara en timme ger solen mer energi till jorden än vi använder under ett helt år. Solen är en oändlig källa till energi som vi på Svea Solar nyttjar. Vi drivs av att helt eliminera fossil energi och att ersätta den med ren energi. En fossilfri värld kräver rekordsnabb utbyggnad av förnybar energi. Här är solenergi en del av lösningen.

Svea Solar är ett av Europas snabbast växande företag, enligt Financial Times och Sveriges ledande solenergibolag som hjälper fler att bli mer självförsörjande på ren energi. Vi erbjuder inte bara solpaneler, utan en helhetslösning för att ta hand om våra kunders hela energibehov med solpaneler, elbilsladdare, batterier, ett fossilfritt elavtal och en plattform för att optimera energi. Vi grundades 2014 och är verksamma på fem marknader i Europa.

I hjärtat av Svea Solar finns våra talanger (Power Shifters) som varje dag jobbar för att göra världen bättre. Idag är vi drygt 1 000 och inom några år ska vi bli 5 000. I takt med att vi växer kan vi i en snabbare takt minska de fossila utsläppen.

Vi vet att alla Power Shifters kommer att må och prestera bättre om vi erbjuder en arbetsplats som drivs av bra ledarskap, acceptans för misslyckande, omtänksamhet och humor. Med vår storlek och stabilitet är vi en trygg arbetsgivare som man kan lita på. Vi har kollektivavtal och många personer som jobbar dedikerat med att utbilda och träna installatörer via vårt utbildningcenter.

Den snabba och hållbara tillväxten ger oss många möjligheter att utmana oss själva, prova nya saker och nya roller. Ambitionen är att våra anställda ska trivas och utvecklas på Svea Solar, så vi satsar otroligt mycket på utveckling och att skapa en schysst och säker arbetsmiljö.

Vi blir nästan dubbelt så många varje år. Därför finns ständigt nya roller och goda möjligheter att utvecklas både inom det man är expert inom, men även som ledare!

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  

Bilder

Följ Svea Solar på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida