Svensk FastighetsförmedlingFinans/ekonomi/juridik

MotivationMed innovativa medarbetare skapar Svensk Fastighetsförmedling en gemenskap i organisationen. De har en laganda och sammanhållning som utmärker deras employer branding arbete, just därför är Svensk Fastighetsförmedling ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Investera i din framtid.
Det gör vi.

LOKALA OCH PERSONLIGA.
Vi finns på 225 orter från norr till söder. Det gör att vi har koll på hela landet. 230 bobutiker gör att vi är lokala på riktigt.

STORA OCH STARKA.
Vi är 1200 medarbetare som jobbar i ett och samma system och har ett av Sveriges största kundregister. I över 80 år har vi byggt upp ett välkänt, omtyckt och etablerat varumärke. Det ger dig som mäklare fördelar.

VI KAN FÖRSÄLJNING.
Vi har koll på flyttströmmarna, vem som går i flyttankar och är intresserad av ny bostad. Idag och imorgon. Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare kontinuerligt.

VI SATSAR PÅ LEDARSKAPET.
Våra ledare och chefer genomgår vår egen akademi för att spetsa sitt ledarskap och därmed vässa sina medarbetare.

BREDD OCH SPETS.
Bostadsrätter, villor och fritidshus. Skog & lantbruk, kommersiella och nyproduktion. Vi erbjuder kunden expertis och våra medarbetare möjlighet till fördjupning och certifiering.

_______

 

Kulturen
Hos oss står människan i fokus och vi sätter stort värde i att utveckla både individ och grupp. Vi tror på ansvarstagande för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle samt stöttar våra kollegor i att förena jobb med fritid. Därför har vi under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Våra värderingar genomsyrar arbetet och genom just engagemang, nytänkande, omtänksamhet och affärsmässighet når vi vår målsättning – att vara Sveriges bästa fastighetsmäklare!

99% rekommenderar oss som arbetsgivare
Våra medarbetare rekommenderar oss alltså som arbetsgivare till en nära vän. Det är ett kvitto på att vi gör saker rätt. Vi är trygga i vår metod och att vi kan göra skillnad. Svensk Fastighetsförmedling vill göra dig framgångsrik.

Hållbart mäkleri
Vi vet att alla liv ser olika ut. Det gör arbetsveckorna också. Vi vill att du har balans mellan jobb och fritid.

Personlig utveckling och framåtanda
Vi värderar våra medarbetares personliga utveckling högt. Individuell utveckling, karriärplanering och coachning kompletteras med webbaserade kurser. Utveckla din kompetens när det passar dig bäst.

Introduktionsprogram med handledare
Alla medarbetare genomgår en gedigen introduktionskurs när de anställs. Från start ger vi dig säljträning som vi tillsammans sedan anpassas efter dig och dina önskemål.

Förstklassig support
Att arbeta i en kedja ska ge dig fördelar. Våra servicefunktioner och digitala verktyg är i toppklass för att du ska få mer tid till det du gör bäst: att vara framgångsrik mäklare. Huvudkontoret SF AB tillhandahåller därför expertis inom bland annat försäljning, ekonomi, juridik, marknad, HR och IT.

Spana in våra lediga jobb här

 

Följ Svensk Fastighetsförmedling på sociala medier