Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Svenska KraftnätIT/Teknik/Konsult

MotivationSvenska Kraftnät har blivit utsett till ett Karriärföretag genom sin dedikation till att forma en hållbar och innovativ energiframtid. Som en central aktör inom den svenska energibranschen erbjuder Svenska Kraftnät en dynamisk arbetsmiljö där medarbetare kan växa och påverka positiv förändring. Företagets engagemang för teknologisk framsteg och hållbarhet skapar en inspirerande plats för professionell utveckling.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Svenska kraftnät som arbetsplats

Samarbete. Utmanande arbetsuppgifter. Möjliggör balans i livet. Bra förmåner. Argumenten är många när medarbetarna själva får säga sitt om vad de tycker om vår arbetsplats.

En faktor väger tyngst

Arbetet är meningsfullt. Utan oss fungerar inte Sverige och det finns en stolthet hos medarbetarna på Svenska kraftnät. Hos oss är varje medarbetare viktig, utan dem kan vi inte fullfölja vårt uppdrag.

Arbetet vi utför är ansvarsfullt men också ofta utmanande, vilket gör att du hela tiden utvecklar din kompetens. I takt med en öppnare europeisk elmarknad möjliggör vi också till ett internationellt samarbete. Det är viktigt för oss att du delar vårt engagemang för samhällsnyttan.

Vi värderar samarbete och personligt ledarskap högt

Kärnan i vår kultur är samarbete, att dela med sig av kunskap och hjälpa varandra. Vi arbetar alla mot samma mål och då krävs en laganda. Därför arbetar vi på Svenska kraftnät med att utveckla samarbetet inom organisationen med hjälp av kollektiv förmåga, som är ett forskningsbaserat och strukturerat sätt att utveckla samarbete.

Mer om kollektiv förmåga här

Oavsett vilken roll du har hos oss så bidrar du genom ditt personliga ledarskap till resultat och samarbete. På så sätt är vi alla ledare och utövar ett ledarskap och vi har ledarkriterier som gäller för våra medarbetare såväl som chefer.

Mer om personligt ledarskap hos oss här

Vi vill vara en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Vår uppfattning är att balans mellan arbetsliv och privatliv ger arbetsglädje. Vi undviker att lägga möten tidiga morgnar och sena eftermiddagar, för att underlätta medarbetarnas livspussel.

Det är en trivselfaktor som våra medarbetare visar uppskattning för i våra medarbetarundersökningar. Vi har som mål att bli en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Ett mål som vi aktivt arbetar för att nå.

I vår organisation har vi plats för både specialister och generalister inom olika områden – hitta din drivkraft och dela den med oss. Vi hjälper dig att utveckla den!

Hur kan du utvecklas hos oss?

Vi satsar på kompetensutveckling hos våra medarbetare för att alla ska kunna fullfölja sitt uppdrag men självklart också för att både attrahera och behålla våra talanger. Alla våra medarbetare har därför personliga utvecklingsplaner.

Hos oss är varje medarbetare viktig

Vi ger dig möjlighet att fördjupa dig inom ditt område och ytterligare bygga på din kompetens. Vi är i stor utsträckning en högspecialiserad kunskapsorganisation och beroende av varje medarbetares specialistkompetens. Därför satsar vi på att utbilda och utveckla både individer och grupper. Kompetensöverföring mellan medarbetare är också ett viktigt inslag.

Hitta lediga tjänster här.

Bilder

Traineeprogram


Svenska kraftnäts traineeprogram

Följ Svenska Kraftnät i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss