SwedaviaBemanning/administration

MotivationSwedavia fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en engagerad och trivsam företagskultur och det finns gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget för såväl nya som seniora medarbetare. Swedavia har en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

På Swedavias flygplatser möts hela världen, varje dag. Tillsammans möjliggör vi för människor att mötas!

Att jobba hos oss innebär en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål. Våra flygplatser finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och vi erbjuder jobb inom många olika yrkesområden och roller. Swedavia ger möjligheter att vara en viktig del i att skapa morgondagens kundupplevelse i en dynamisk och utvecklande flygplatsmiljö med internationell prägel på en engagerande och inkluderande arbetsplats.

Varför Swedavia?

Oavsett roll blir du en del av och kan skapa och utveckla reseupplevelsen på en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär.

Bredden i vår verksamhet skapar spännande möjligheter för individen att växa, arbeta mer specialiserat eller engagera sig i något intressant projekt. Alla medarbetare ska ha samma möjlighet att utvecklas och vi välkomnar personer med olika erfarenheter för att ha mångfald bland våra medarbetare.

Vi är ett företag som vill visa vägen och vara en god förebild när det gäller hållbarhet. Vi arbetar aktivt med att utveckla samarbeten och relationer för att på bästa sätt kunna bidra till samhället i stort.

Bilder

Följ Swedavia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida