Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SwedaviaBemanning & Administration

MotivationSwedavia är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare med sin spännande roll inom flygbranschen. Företaget erbjuder möjligheten att vara en del av en organisation som har en betydande inverkan på landets och världens resandetrender. Genom sitt arbete för att göra resor enkla, säkra och hållbara, lockar Swedavia talanger som delar deras vision för framtiden. Företaget prioriterar också mångfald och inkludering, vilket skapar en inkluderande arbetsplats där varje medarbetare kan trivas och bidra till framgången. Swedavia erbjuder spännande karriärmöjligheter och möjligheten att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förbättra och forma framtiden för flygbranschen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

På Swedavias flygplatser möts hela världen, varje dag. Tillsammans möjliggör vi för människor att mötas!

Att jobba hos oss innebär en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål. Våra flygplatser finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och vi erbjuder jobb inom många olika yrkesområden och roller. Swedavia ger möjligheter att vara en viktig del i att skapa morgondagens kundupplevelse i en dynamisk och utvecklande flygplatsmiljö med internationell prägel på en engagerande och inkluderande arbetsplats.

Varför Swedavia?

Oavsett roll blir du en del av och kan skapa och utveckla reseupplevelsen på en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär.

Bredden i vår verksamhet skapar spännande möjligheter för individen att växa, arbeta mer specialiserat eller engagera sig i något intressant projekt. Alla medarbetare ska ha samma möjlighet att utvecklas och vi välkomnar personer med olika erfarenheter för att ha mångfald bland våra medarbetare.

Vi är ett företag som vill visa vägen och vara en god förebild när det gäller hållbarhet. Vi arbetar aktivt med att utveckla samarbeten och relationer för att på bästa sätt kunna bidra till samhället i stort.

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


Swedavia Trainee program

Följ Swedavia i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss