Syntronic

MotivationSyntronic är en arbetsgivare som värnar om sina befintliga och potentiella medarbetare. De utför en rad olika aktiviteter som visar på en trygg och familjär arbetsgivare. Syntronic utmärker sig med sin höga närvaro på arbetsmarknadsdagar. Deras satsning på unga talanger är imponerande och inspirerande. Hos Syntronic kan man utvecklas och få en spännande karriär i en spännande bransch.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi skapar morgondagens teknik

Syntronic är företaget för dig som vill göra avtryck i teknikhistorien. Vi är ett globalt team av mer än 1700 innovatörer som är övertygade om att framtiden inte ska inväntas, utan snarare skapas.

Vi arbetar för en uppkopplad värld där kommunikationsmöjligheterna är effektiva, snabba och tillgängliga för alla via innovativa telekomlösningar. Vi arbetar för en hållbar värld med starka industrier och tekniska lösningar som gör trafiken säkrare. Vi arbetar för att skapa en framtid där innovativ forskning och utveckling i kombination med hållbar produktion fortsätter att göra skillnad på riktigt.

En samlingsplats för innovatörer

Syntronic beskrivs ofta som en naturlig samlingsplats för innovatörer. Vi är etablerade i världens mest teknikintensiva områden. Vi finns i hjärtat av Silicon Valley i USA, i Europas främsta innovationskluster i Kista och i många teknikledande internationella metropoler däremellan.

Vårt huvudkontor i Gävle är utrustat med ett av norra Europas mest tekniskt avancerade labb. I Sverige finns vi även i Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken och Kumla. Våra ingenjörer har en mångfald av spetskompetensområden men vi binds samman av vårt starka intresse för teknikutveckling.

För dig som vill utvecklas

Vi tror på förhållningssättet “välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv”. För oss är en karriär någonting som gör livet större genom att öppna dörrar till nya möjligheter.

Våra medarbetare beskriver Syntronic som en arbetsplats där vi har stora möjligheter att utvecklas i våra yrkesroller. Vi är ett inkluderande företag där idéer, kunskap och erfarenheter delas brett och fritt.

En trygg arbetsgivare

Syntronic är en arbetsgivare som tror på hållbarhet och långsiktighet i alla våra relationer – med kunder och leverantörer såväl som med våra egna medarbetare.

Vi erbjuder trygga anställningsformer, tillgång till en förmånsportal och tydliga utvecklingsmöjligheter. Läs mer om vad vi erbjuder och utforska aktuella karriärerbjudanden här: https://syntronic.com/career-emea/

Lär känna våra medarbetare!

Bilder

Följ Syntronic på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida