Tetra PakIndustri/produktion

MotivationMed en brinnande entusiasm för sina medarbetare och dess utvecklingsmöjligheter arbetar Tetra Pak attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Genom intelligenta och kompetenta kollegor och en stark sammanhållning inom organisationen utses härmed Tetra Pak till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba för oss!

Vi på Tetra Pak berör miljoner människor i deras dagliga liv när vi bidrar till mer näringsriktiga livsmedel och en hälsosammare livsstil genom säkra lösningar på områdena förpackningar och livsmedelsberedning. Med vårt globala motto för ögonen – PROTECTS WHAT’S GOOD – strävar vi efter att göra skillnad genom att skydda livsmedel, människor och allas vår framtid. För att göra detta behöver vi mer än bara smart teknik.

Vi behöver smarta människor också. Människor som du, som vill arbeta med människor som vi. Som är fast beslutna att ta fram nya, smarta idéer som gynnar hela världen. Det kan verka lite väl pretentiöst för ett anspråkslöst litet kartongföretag. Men vi är inget sådant. Vi är världens största företag inom livsmedelsberedning och förpackningsmaterial och innehar fler än 5 000 patent.

Vår vision

Vi ska göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vår vision är det mål vi strävar efter och som driver vår organisation. Utåt formar det vår roll och vårt syfte. Inåt fungerar det som en enande kraft.

Vår mission

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att ta fram rationella process- och förpackningslösningar för livsmedel. Vi satsar på innovation, vi är lyhörda för våra kunders behov och vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera dessa lösningar, överallt där livsmedel konsumeras. Vi tror på ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lönsam tillväxt i samklang med miljömässig hållbarhet och samhällsansvar.

Se våra lediga jobb och traineetjänster här.

Artiklar

Från resande trainee till designer i framtidsprojektTetra Paks traineeprogram Young Talent program är en fantastisk möjlighet till en internationell karriär och söktrycket årligen är väldigt högt. Bara en handfull studenter rekryteras till traineeprogrammet och Joel är en av dem. Berätta om traineeprogrammet och vad du har fått hitta på! –Det som är lite speciellt är att det redan vid starten av […]Läs mer

Bilder

Följ Tetra Pak på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida