Tetra PakFörpackning och behållare

MotivationGenom att erbjuda många möjligheter för sina medarbetare och deras utveckling arbetar Tetra Pak attraktivt med Employer Branding. Med ett lärande av varandra och ett internationellt nätverk får medarbetarna chansen till att växa inom organisationen. Härmed utses AB Tetra Pak till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Vi på Tetra Pak berör miljoner människor i deras dagliga liv när vi bidrar till mer näringsriktiga livsmedel och en hälsosammare livsstil genom säkra lösningar på områdena förpackningar och livsmedelsberedning. Med vårt globala motto för ögonen – PROTECTS WHAT’S GOOD – strävar vi efter att göra skillnad genom att skydda livsmedel, människor och allas vår framtid. För att göra detta behöver vi mer än bara smart teknik.

Vi behöver smarta människor också. Människor som du, som vill arbeta med människor som vi. Som är fast beslutna att ta fram nya, smarta idéer som gynnar hela världen. Det kan verka lite väl pretentiöst för ett anspråkslöst litet kartongföretag. Men vi är inget sådant. Vi är världens största företag inom livsmedelsberedning och förpackningsmaterial och innehar fler än 5 000 patent.

Se våra lediga jobb och traineetjänster här.

Följ Tetra Pak på sociala medier

Artiklar om Tetra Pak