Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Tetra PakIndustri & Produktion

MotivationTetra Pak är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare tack vare sitt starka employer brand och dedikation till medarbetarnas trivsel. Med en företagskultur som främjar innovation, hållbarhet och mångfald, erbjuder Tetra Pak en dynamisk arbetsmiljö där du kan utvecklas och göra en meningsfull insats. Om du vill vara en del av ett team som strävar efter att skapa en bättre framtid genom innovativa förpackningslösningar och samtidigt uppskattar en inkluderande arbetsplats, då är Tetra Pak rätt plats att bygga din karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Jobba för oss!

Vi på Tetra Pak berör miljoner människor i deras dagliga liv när vi bidrar till mer näringsriktiga livsmedel och en hälsosammare livsstil genom säkra lösningar på områdena förpackningar och livsmedelsberedning. Med vårt globala motto för ögonen – PROTECTS WHAT’S GOOD – strävar vi efter att göra skillnad genom att skydda livsmedel, människor och allas vår framtid. För att göra detta behöver vi mer än bara smart teknik.

Vi behöver smarta människor också. Människor som du, som vill arbeta med människor som vi. Som är fast beslutna att ta fram nya, smarta idéer som gynnar hela världen. Det kan verka lite väl pretentiöst för ett anspråkslöst litet kartongföretag. Men vi är inget sådant. Vi är världens största företag inom livsmedelsberedning och förpackningsmaterial och innehar fler än 5 000 patent.

Vår vision

Vi ska göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vår vision är det mål vi strävar efter och som driver vår organisation. Utåt formar det vår roll och vårt syfte. Inåt fungerar det som en enande kraft.

Vår mission

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att ta fram rationella process- och förpackningslösningar för livsmedel. Vi satsar på innovation, vi är lyhörda för våra kunders behov och vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera dessa lösningar, överallt där livsmedel konsumeras. Vi tror på ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lönsam tillväxt i samklang med miljömässig hållbarhet och samhällsansvar.

Se våra lediga jobb och traineetjänster här.

Traineeprogram


FUTURE TALENT PROGRAMME

Följ Tetra Pak i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss