Thomas Betong, part of Thomas Concrete GroupBygg/anläggning

MotivationThomas Betong, part of Thomas Concrete Group är en dynamisk organisation som bryr sig om sina medarbetare. Vi ser ett sammansvetsat bolag med exemplariskt teamwork med ambitiösa medarbetare som delar med sig av sin energi och motivation. De visar ständigt upp hög expertis och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling och har ett gediget samarbete med studenter och young professionals – En sann inspiration med andra ord! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Letar du efter möjligheten att få arbeta i en dynamisk organisation där du får bidra till uppbygganden av ett hållbart samhälle?

Oavsett om du är ingenjör, en dedikerad processoperatör som älskar betong eller fascineras av marknad & sälj finns det karriärsmöjligheter för dig hos oss på Thomas Betong. Vi strävar efter att vara den mest eftertraktade arbetsgivaren för våra anställda, både nu och i framtiden. Som ett kvitto på det blev vi utnämnda till Årets Arbetsgivare i Brilliant Awards 2020. Genom att sprida inspiration, motivation och energi kan vi bli starkare tillsammans.

Lokalt, nationellt och internationellt lär vi av varandra. Genom vårt arv, vår kultur, vision och vårt kunderbjudande skapar vi ett enat Team Thomas.

Hos Thomas Betong kommer du möta medarbetare som är ambitiösa och drivna. Vi söker personer som uppskattar komplexa problem, som kan ta initiativ, är empatiska och visar respekt samt har förmågan att motivera och inspirera andra.

Tveka inte att kontakta oss om du vill investera i din framtid tillsammans med Team Thomas.

Hitta lediga tjänster här!

Är du student?

För oss på Thomas Betong är det en självklarhet att skapa goda relationer med våra framtida potentiella medarbetare. Vi satsar därför på att erbjuda dig som student goda möjligheter att få lära känna oss på Team Thomas!

Oavsett om du är ny på din utbildning och vill få en inblick i ditt framtida arbetsliv eller om du är på slutet av din studentresa så vill vi veta mer om dig. Vi vill vara med och bidra till samhällsutvecklingen och då krävs det att arbeta mot den mest efterfrågade kompetensen – att erbjuda våra Young Professionals både kunskap och praktisk erfarenhet.

Tove and Aron, våra Traineer 2016 och 2018 – Hur är det med dem idag?

Bilder

Följ Thomas Betong, part of Thomas Concrete Group på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida