Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Thomas BetongBygg & Anläggning

MotivationThomas Betong, som är en del av Thomas Concrete Group, är en ledande kraft inom betongindustrin, har blivit framstående som en attraktiv arbetsgivare. Med en stark förankring i hållbarhet och kvalitet strävar Thomas Betong efter att inte bara leverera förstklassiga byggmaterial utan även skapa en inspirerande arbetsmiljö. Företagets företagskultur präglas av engagemang, öppenhet och en stark sammanhållning. Att vara en del av Thomas Betong innebär att vara en del av ett dedikerat team som arbetar tillsammans för att bygga framtidens samhälle.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Som en i gänget hos oss kommer du att arbeta i en miljö med höga ambitioner för framtiden. Tillsammans arbetar vi varje dag för att upplevas som bäst i branschen som Specialisterna på betong. För oss innebär det ett stort fokus på teamet och våra kundrelationer men också på att aktivt bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Oavsett om du är ingenjör, en dedikerad processoperatör som älskar betong eller om du fascineras av marknad och sälj finns det karriärmöjligheter för dig hos oss på Thomas Concrete Group. Vi älskar utveckling av alla de slag och är måna om att vara lyhörde för våra medarbetares drivkrafter och utvecklingspotential.

Som bolag strävar vi efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren för våra medarbetare. Och som ett kvitto på det har vår koncern för tredje året i rad blivit nominerade till den internationella utmärkelsen ”Employee Experiece” av Brilliant Awards. En utmärkelse helt baserad på data, utan jury, nomineringar eller tyckanden. Enbart medarbetarnas verkliga åsikter. Något som förstås gör oss väldigt stolta och glada!

För oss på Thomas Concrete Group är det en självklarhet att skapa goda relationer med våra framtida potentiella medarbetare. Vi satsar därför på att erbjuda dig som student möjligheten att lära känna oss på Team Thomas.

Oavsett om du är ny på din utbildning och vill få en inblick i ditt framtida arbetsliv eller om du är på slutet av din studentresa så vill vi veta mer om dig.

Bilder

Traineeprogram


Traineeprogram – Thomas Betong

Följ Thomas Betong i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss