Thomas Betong, part of Thomas Concrete GroupBygg/anläggning

MotivationThomas Betong, part of Thomas Concrete Group är en spännande organisation som är unik inom sin bransch. De bjuder på en familjär företagskultur som är sammansvetsat av ambitiösa kollegor. De har alltid kollegorna i fokus och deras storytelling både imponerar och inspirerar. Med stort engagemang arbetar Thomas Betong, part of Thomas Concrete Group ständigt för att skapa bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vill du bli en del av Team Thomas®?

Som en i gänget hos oss kommer du att arbeta i en miljö med höga ambitioner för framtiden. Tillsammans arbetar vi varje dag för att upplevas som bäst i branschen som Specialisterna på betong. För oss innebär det ett stort fokus på teamet och våra kundrelationer men också på att aktivt bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Oavsett om du är ingenjör, en dedikerad processoperatör som älskar betong eller om du fascineras av marknad och sälj finns det karriärmöjligheter för dig hos oss på Thomas Betong. Vi älskar utveckling av alla de slag och är måna om att vara lyhörde för våra medarbetares drivkrafter och utvecklingspotential.

Som bolag strävar vi efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren för våra medarbetare. Och som ett kvitto på det har vår koncern för tredje året i rad blivit nominerade till den internationella utmärkelsen ”Employee Experiece” av Brilliant Awards. En utmärkelse helt baserad på data, utan jury, nomineringar eller tyckanden. Enbart medarbetarnas verkliga åsikter. Något som förstås gör oss väldigt stolta och glada!

Är du student?

För oss på Thomas Betong är det en självklarhet att skapa goda relationer med våra framtida potentiella medarbetare. Vi satsar därför på att erbjuda dig som student möjligheten att lära känna oss på Team Thomas.

Oavsett om du är ny på din utbildning och vill få en inblick i ditt framtida arbetsliv eller om du är på slutet av din studentresa så vill vi veta mer om dig. 

Young Professionals och Traineeprogram

För dig som vill ha en flygande start på karriären finns möjligheter att söka våra Traineeprogram och Young Professionals-tjänster som ger dig en gedigen och bred introduktion till vår verksamhet.

På vår hemsida (Lediga tjänster | Thomas Betong®) kan läsa mer våra lediga tjänster och Treineeprogram och även få läsa våra tidigare Traineers bloggar.

Varmt välkommen att kontakta oss om du också vill bli en del av Team Thomas!

Bilder

Följ Thomas Betong, part of Thomas Concrete Group på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida