TranscomIT/teknik/konsult

MotivationTranscom är ett spännande IT företag som har på senaste tiden lyckats åstadkomma en stabil och växande attraktivitet som arbetsgivare. Genom att visa upp expertis, företagskulturen och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling lyckas man uppnå en hög attraktivitet. Transcom är även experter på det digitala och vi ser fantastisk storytelling som berättar en historia om en fantastisk arbetsplats.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi är Transcom

Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet. Vår tjänsteportfölj är utvecklad för att du ska kunna skapa smarta och innovativa upplevelser för dina kunder som driver till ökad lojalitet och tillväxt.

Oavsett om du verkar inom retail, finance eller tech har vi något för dig. Som en sann partner guidar Transcom dig aktivt i din digitala agenda och ger dig potential att förbättra hur du kommunicerar med dina kunder. Vårt mål är att du ska få mer tid över till att fokusera på din organisation och dess kärnverksamhet.

Genom att kombinera dina önskemål och vår långvariga erfarenhet kommer vi tillsammans att ta fram en högklassig kundupplevelse och hjälpa dig och ditt företag framåt på er digitala resa.

Varför ska man jobba för Transcom?

  • Vi är internationella och lokala – En internationell, multikulturell miljö med en dynamisk, lekfull och energisk atmosfär
  • Vi får våra medarbetare att växa – Många möjligheter att växa både professionellt och som person genom kontinuerlig fortbildning och utveckling
  • Vi är flexibla – Flexibla arbetstider med både hel- och deltidspositioner
  • Vi har ett öppet sinne – Du kan vara dig själv, i en grupp av likasinnade individer
  • Vi belönar medarbetare – Alltid incitament och bonusprogram för att öka din månadslön

Hitta lediga tjänster här!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vad tycker vi om att vi har vunnit detta pris?

– Vi är extremt stolta över att vi har blivit utsedda till Karriärföretag 2020! Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker och det är jättekul att att det även uppmärksammas externt.


Varför tycker vi att vi är värda priset?

– Engagerade medarbetare är nyckeln till en framgångsrik verksamhet och vi strävar ständigt efter att våra medarbetare utvecklas och gör intern karriär hos oss. Vi föredrar att rekrytera internt framför externt för att kunna erbjuda våra medarbetare denna typ av karriärutveckling. 9/10 av våra ledare är rekryterade internt och majoriteten har börjat hos oss som kundservicemedarbetare. Om du har rätt inställning och en vilja att göra karriär är möjligheterna hos oss oändliga. Att vi får denna utmärkelse är ett bevis på det, men det är också tack vare våra fantastiska medarbetare som väljer att göra karriär hos oss internt som vi har möjlighet att vara ett Karriärföretag.

Vad är utmaningarna inom vår bransch och hur ser vi på framtiden?

– Utmaningarna inom vår bransch är att behålla kompetensen inom företaget. Många av våra tidigare anställda arbetar idag som kundservicechefer, VD, försäljningschefer eller specialister på andra företag. Att våra medarbetare väljer att gå vidare i karriären utanför Transcom ser vi som ett kvitto på att vi har lyckats tillsammans, men vi är självklart ännu gladare om våra talanger väljer att stanna på Transcom för att växa och göra karriär tillsammans med oss.

Följ Transcom på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida