Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Umeå EnergiElkraft/Eldistribution/Konsult

MotivationUmeå Energi är utan tvekan ett karriärföretag som utmärker sig genom sitt engagemang för hållbarhet och innovativ energilösningar. Genom att vara en ledande aktör inom den gröna energibranschen skapar de en arbetsmiljö där medarbetare har möjlighet att arbeta med banbrytande teknologier och initiativ som främjar en hållbar framtid. Umeå Energi erbjuder en plattform för individuell utveckling och karriärförverkligande samtidigt som de aktivt bidrar till samhällets övergång till mer hållbara energialternativ, vilket gör det till ett spännande och meningsfullt företag att vara en del av.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är Umeå Energi

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen.

Tillsammans för Umeå

Bli en del av vår gemenskap! Vår ambition är att vara en samhällsutvecklare och positiv kraft i Umeåregionens hållbara utveckling. Vi vill ge våra kunder en enklare vardag och regionen en hållbar framtid. Hos oss får du inte bara en karriär, utan också en meningsfull och engagerande gemenskap att vara en del av.

Vi värnar om din energi

För att vi tillsammans ska nå våra långsiktiga mål, värnar vi våra medarbetares välmående. Varje dag fokuserar vi extra på hälsa, balans, trygghet och utveckling. Vi främjar en hälsosam livsstil, skapar en arbetsmiljö som balanserar arbete och privatliv, erbjuder trygghetsförmåner och investerar i din personliga och professionella utveckling.

Vår värdegrund, vår kompass i vardagen

Mer om oss

Följ Umeå Energi i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss