Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

UmiaInstallation/Drift/Underhåll

Motivation”Umia är inte bara en modern och innovativ aktör inom it-branschen, de är också en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare högt. Med en kultur präglad av öppenhet, samarbete och en stark inriktning på kompetensutveckling, ger Umia sina medarbetare möjligheten att blomstra och göra en meningsfull karriär. De sätter trivsel och arbetslivsbalans i fokus, vilket skapar en attraktiv arbetsmiljö för alla som vill vara en del av en framgångsrik och inkluderande organisation. ”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om Umia

Umia är en ung innovativ installationskoncern inom el, rör, fläkt, regler och säkerhetsteknik samt projektering. Vi levererar lösningar som ger den bästa utväxlingen ekonomiskt och miljömässigt. Umia satsar stenhårt på samverkan över teknikgränser och specialistområden, på innovationer och att alla ska ha roligt på jobbet i en professionell anda. Med en kultur präglad av öppenhet, samarbete och en stark inriktning på kompetensutveckling, ger Umia sina medarbetare möjligheten att blomstra och få en innehållsrik karriär.

Umia står för trivsel och utveckling

Umia arbetar med installationer i alla typer av byggnader. Vi jobbar tekniköverskridande och skapar system som minimerar energiförbrukningen. Umia levererar helt enkelt klimatsmarta
lösningar som gör fastigheter mer energieffektiva och driftsäkra.

Grunden för affärsidén och vårt hållbarhetsarbete kallas Umiamodellen. Det är en metod för samarbete över teknikgränserna och ett verktyg för personlig utveckling. Teknik handlar också om människor, att ta tillvara på goda idéer och samverka för att uppnå bästa möjliga resultat.

För våra medarbetare betyder Umiamodellen samspel mellan teknikområden, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap och engagemang som är Umias viktigaste framgångs- och tillväxtfaktor.

”Umiamodellen är en klockren idé som passar för dagens moderna energiteknik. Det mesta hänger ihop och då måste man planera och jobba utifrån det. Vi hjälps åt över teknikgränserna här. Det är både personligt utvecklande och bra för slutresultatet.” – Tugba Cicek, Entreprenadchef Umia Uppsala AB

Hållbarhet för oss spänner över de miljömässiga, ekonomiska, samhälleliga och etiska förväntningar som ställs på oss. Vi fokuserar på hållbarhetsfrågor både i det vi levererar till marknaden och i den interna verksamheten som involverar alla medarbetare.

Umia bildades 2010 med Umiamodellen som bärande idé. Det visade sig snabbt att både kunder och medarbetare gillar vårt sätt att arbeta. Idag finns vi med lokalt drivna bolag från Luleå i norr till Ystad i söder. De styrs med känsla för det lokala, samtidigt som Umiamodellen genomsyrar hela verksamheten.

Välkommen att göra en spontanansökan hos oss. Umia söker ständigt engagerade personer somvill jobba i ett framtidsinriktat företag med hållbarhet i fokus.

Mer om oss

Följ Umia i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss