UnionenFinans/ekonomi/juridik

MotivationUnionen är en arbetsgivare där det finns utrymme att växa tillsammans med bolaget. Det pågår ett gediget employer branding-arbete hos Unionen som gör det tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Som anställd får man ta del goda förmåner i arbetslivet vilket garanterar en trygg och attraktiv arbetsplats. Det råder ingen tvivel att hos Unionen får man uppleva trygghet, framgång och glädje i arbetslivet.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Här får du kraft att göra skillnad – för dig och alla andra

Unionen är Sveriges största fackförbund och vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet.

Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på sina jobb, och som anställd hos oss blir du en viktig del när vi tillsammans skapar ett bättre arbetsliv.

Unionen finns från Norrbotten i norr till Skåne i söder med 24 regionkontor och ett förbundskontor. Här erbjuds du ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete som förbättrar för medlemmen, samhället och vår organisation.

Hos oss finns en mängd olika tjänster och stora utvecklingsmöjligheter – kolla in lediga jobb, träffa medarbetare och läs mer om vårt erbjudande: Till Unionens karriärsida och lediga jobb.

 

Två röster om att jobba på Unionen

Följ Unionen på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida