Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

VattenfallVA/energi

MotivationVattenfall är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av flera anledningar. Företaget sätter starkt fokus på hållbarhet och förnybar energi, vilket gör att de lockar talanger som delar deras vision för en mer miljövänlig framtid. Genom sin dedikation till mångfald och inkludering skapar de en arbetsplats där alla kan blomstra och bidra till företagets framgång. Dessutom erbjuder Vattenfall spännande karriärmöjligheter och möjligheten att vara en del av en stor och global organisation som är engagerad i att lösa samhällets största utmaningar. Vattenfall är en arbetsgivare som bryr sig om sina medarbetare och ger dem möjlighet att vara en del av något stort och meningsfullt.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vattenfall som arbetsgivare

Vill du göra skillnad? Morgondagens lösningar kräver nytänkare. Därför är vi ständigt på jakt efter medarbetare som drivs av en vilja att förbättra och forma framtiden.

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Här beskriver vi vad som präglar vår företagskultur och hur det är att jobba på Vattenfall

1. Ge dig själv nya utmaningar varje dag
Vattenfall består av tusentals olika människor på hundratals olika platser – och alla har olika idéer. Men vi har en sak gemensamt: drivet att ta nästa steg, gång på gång.

Vi tror att alla utmaningar och problem kan lösas. Det innebär att du kommer att få jobba med några av branschens mest spännande och utmanande projekt.

2. Utbyte av internationella erfarenheter
Du arbetar mitt i en internationell organisation med stor mångfald och mängder av experter – några av världens mest inspirerande talanger. Du uppmuntras alltid att komma med egna idéer och synpunkter. Vi delar med oss av de bästa lösningarna och lär av varandra.

3. Vi tror på varandra
Vi vet att nyckeln till framgång är våra anställda. Vår tro på vår egen förmåga att prestera är kärnan i vår företagskultur. Vi stärker dig så att du kan ta egna initiativ och vågar fatta beslut.

Du uppmuntras alltid att använda och utöka dina kunskaper – vi ger dig goda möjligheter till yrkesmässig utveckling och rejält med luft under vingarna, så att du kan bli ännu bättre på det du gör.

_____

Student

På Vattenfall vet vi att framtidens energimarknad formas av morgondagens vassaste talanger. Därför sätter vi stort värde på våra nära samarbeten med studenter, skolor och universitet över hela världen.

Möjligheter för dig som studerar:

 

Se våra lediga tjänster här.


Vill du göra skillnad? Börja din karriär hos oss på Vattenfall!

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


Framtidsprogrammet

International Trainee Programme

IT & Strategy Talent Programme

Medarbetare

Magdalena Åkesson

Enhetschef på BA Generation
”Vi fokuserar på att skapa förtroende och utveckla medarbetarna” Titel: Enhetschef på BA Generation. Utbildning: Ekonom, Handelshögskolan i Göteborg, examen 2005. Utvecklings- ingenjör, Högskolan i Halmstad, examen 2007. Mina 3 tips på ledarskapsinspiration: 1. ”Försök bredda dina perspektiv så mycket som möjligt. Gå åt sidan mer än du går uppåt.” 2. ”Skaffa en mentor eller sparringpartner som du kan bolla med.” 3. ”Läs ledarskapstid- ningar. Där får jag myck- et tips och inspiration.”

Magnus Hillerdal

Fackområdesspecialist
”Du hittar hela tiden nya utmaningar inom kärnkraften” Titel: Fackområdesspecialist. Utbildning: Civilingenjör, Mälardalens högskola. Blev klar 2006 men tog ut examen 2015. Vilken är din favoritinnova-tion?: “Jag jobbar som frivillig sjöräddare och där är GPS:en ett otroligt bra hjälpmedel.”

Linda Åstrand

Chef, Process Engineering
”Så bra företagskultur att de som slutar ofta återvänder” Titel: Chef, Process Engineering. Utbildning: Kemiteknik, Chalmers Tekniska högskola 1992.

Följ Vattenfall i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss