Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

VerisureInstallation, drift, underhåll

MotivationVerisure är ett av Europas ledande företag inom säkerhet. Med fokus på innovation och teknik, skapar Verisure en spännande miljö och utvecklande möjligheter för sina anställda. Företaget sätter säkerhet i centrum, och inte bara för kunden, utan också för medarbetaren. Om du letar efter en arbetsplats där du kan göra en verklig skillnad i samhället och vara en del av en växande och framgångsrik organisation, är Verisure den perfekta arbetsplatsen för dig.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Verisures karriärsida

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade säkerhetslösningar. Vi går som Verisure i de flesta länder där vi är verksamma, och som Securitas Direct i Spanien och Portugal – vi är stolta över att ha denna starka portfölj av varumärken.

Företaget har mer än 5 miljoner kunder i 17 länder” i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och en 24/7 professionell övervakningslösning.

Tack vare ett stort fokus på hög kvalitet är företagets kunder bland de mest nöjda och lojala i branschen.

Koncernen har vuxit till att bli den näst största leverantören av hemlarm i världen och är i genomsnitt 3,5 gånger så stor som sin närmaste konkurrent över hela sin fotavtryck. Bolaget ingår i Hellman & Friedmans investeringsportfölj.

Möjligheter

Hos Verisure finns en värld av karriärmöjligheter från norr till söder, oavsett vilket område du vill jobba inom. Vi arbetar alla mot ett gemensamt mål, att skydda det som betyder mest.

Gör skillnad

Vi är passionerade i det vi gör, och vi vet att våra marknadsledande produkter gör skillnad på riktigt. Genom innovation, samarbete och driv vill vi alltid vara lite bättre än vi var igår. När vi lyckas firar vi framgången tillsammans som ett lag!

Traineeprogram


Verisure International Tech Graduate Program

Följ Verisure på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss