Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

VingFritid & Turism

MotivationVing har utsetts till ett Karriärföretag på grund av deras engagemang för att ge sina medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas. Med en stark företagskultur som främjar samarbete och kundfokus, ger Ving sina anställda en chans att vara en del av något större och att påverka människors drömresor. Genom att erbjuda en inspirerande arbetsmiljö och möjligheter till personlig utveckling visar Ving att de är mer än bara ett reseföretag – de är en arbetsgivare som värderar och stöder sina medarbetare på deras karriärväg.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Varför Ving?

Vi är en arbetsplats med ett stort kunnande och en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra. Vår mission är att vara ”To be the leading holiday & experience company dedicated to well-being” och vår vision är ”Enriching life”.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Vi har dessutom ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning.

Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa!

Möt några av oss

Vi på Ving har alltid våra gäster i fokus med vårt löfte om att leverera ”the best weeks of the year”. Vi vill skapa upplevelser och minnen som varar för livet med våra reseerbjudanden. Detta gör vi tillsammans, där alla roller bidrar med sin del. Vi är en arbetsplats med ett stort kunnande, och en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Vi tycker att det ska vara roligt, utvecklande och givande att göra ett bra jobb.

Titta på filmen nedan för att höra några av våra medarbetare berätta om vad de tycker om att jobba hos oss!

Våra värderingar

Om Ving

Ving grundades 1956 och är idag Sveriges ledande researrangör med resor till drygt 400 resmål i över 60 länder. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet. Vi erbjuder även kortare cityresor, kryssningspaket, fitnessresor, fotbollsresor och mycket mer. Målet är att alla ska hitta sin resa hos Ving. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har knappt 550 000 resenärer årligen.

Ving ingår i den nordiska resekoncernen Nordic Leisure Travel Group. I gruppen ingår researrangörerna Ving Sverige och Ving Norge, Globetrotter, Spies i Danmark, Tjäreborg i Finland, flygbolaget Sunclass Airlines samt våra egna hotellkoncept Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels. Gruppen säljer cirka 1 325 000 resor årligen i de nordiska länderna. Med ett stabilt nordiskt ägande i ryggen arbetar vi tillsammans för att ge våra gäster de bästa veckorna på året och skapa oförglömliga semesterminnen!

Mer om oss

Följ Ving i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss