Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Visma SpcsFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationVisma Spcs är en dynamisk arbetsgivare och ett självklart Karriärföretag 2024. Här hittar du en arbetsplats med unik entreprenörsanda i en stabil koncernmiljö. Som en del av Visma-nätverket har du möjlighet att påverka och utvecklas i en inspirerande arbetsmiljö där ditt engagemang och din kunskap värderas. För ambitiösa talanger som vill hjälpa företagare att förverkliga sin passion för företagande och samtidigt få möjlighet att växa både personligt och professionellt, är Visma Spcs den perfekta arbetsgivaren.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Förändra världen låter stort.
Vi tror det går.

Visma Spcs är inte som alla andra. Vi är techbolaget som drivs av tydliga värderingar och ett starkt hållbarhetsarbete. Ja, förutsättningar som ger dig och oss en chans att växa, utmanas och utvecklas länge tillsammans – och samtidigt göra enorm skillnad för Sveriges alla företagare.

Hos oss blir din talang och kunskap viktig. Men, kanske framförallt du. Din personlighet. Att utvecklas och må bra är en utgångspunkt hos oss. Det är först då vi tillsammans kan skapa de smartaste och mest effektiva verktygen, hjälpen och råden till företagare. Så att deras passioner kan bli verklighet.

Varje viktig förändring börjar med att ta ett steg. Vi står aldrig still och våra ambitioner är höga, och vi misstänker att du är av samma sort. Som vill uträtta något stort. Välkommen till Visma Spcs!

Make it a career

Vi är ett stort företag i en ännu större koncern. Hos oss kan du utvecklas och växa i olika riktningar. 

My Competence Day 

Uppgradera dig själv till din senaste version. På denna arbetstid gör du precis vad du vill. Vårt krav: Lär dig något nytt!  

Friskvård & Hälsa

Hälsa och välmående är såklart allt. Vi vill maxa förutsättningar för detta. Både fysiskt och mentalt. 

Lev flexibelt

One size doesn’t fit all! Vi tror på flexibilitet och frihet att arbeta på ett sätt som passar din livsstil. Vi vill att du ska få ihop livsbalansen samtidigt som vi ÄLSKAR att ses.

Eget företag

Vi lever som vi lär. Hos oss uppmuntrar vi dig att starta eget företag genom att erbjuda dig att gå ner i arbetstid för att få allt att flyta!

Mer om oss

Följ Visma Spcs i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss