Volvo GroupIndustri/produktion

MotivationVolvo Group erbjuder allt och lite till. Här finns det unika karriärmöjligheter och Volvo Group erbjuder sina medarbetare de verktyg som behövs för att få spetskunskap. Volvo Group riktar sig även mot de yngre talangerna med sina goda möjligheter till karriär. Mångfald, hälsa och bra förmåner är bara lite av allt som Volvo Group står för och visar verkligen att de är en engagerad arbetsgivare. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Tillsammans formar vi den värld vi vill leva i

Jobba på Volvo

Transportbranschen är rätt plats för alla som vill vara med och göra verklig skillnad för samhället – både nu och i framtiden. Hållbara och effektiva transport- och infrastrukturlösningar är nödvändiga för att alla samhällen ska kunna blomstra. Varje dag gör våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster det moderna livet möjligt världen över. Vi står inför omfattande tekniska paradigmskiften som kommer att förändra vårt sätt att leva fullständigt. Det har aldrig varit mer spännande att arbeta inom transportbranschen.

Arbeta vid Volvokoncernen

Varje dag arbetar vi med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna inom vårt område för att kunna lämna över vårt samhälle i bättre skick till nästa generation. Vi brinner för vad vi gör och utvecklas genom lagarbete. Vi är nästan 100 000 människor över hela världen som förenas i en kultur av omtanke, inkludering och delaktighet, och där var och en av oss – oavsett kön, nationalitet, ålder, förmåga eller bakgrund – kan göra sitt allra bästa.

Olika typer av jobb

Att arbeta i Volvokoncernen innebär att du driver världen framåt tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa människorna i transport- och infrastrukturbranschen. Det är sant oavsett om du är intresserad av forskning och utveckling, inköp, logistik eller om du tänker dig en framtid som expert på personalfrågor. Hos oss är du en del av ett större sammanhang där vi tillsammans arbetar för att bli världsledare inom hållbara transportlösningar.

 

Artiklar

Bilder

Följ Volvo Group på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida