Volvo GroupIndustri/produktion

MotivationMed en internationell organisation och mångfald hos sina nytänkande och innovativa medarbetare arbetar Volvo Group attraktivt med Employer Branding. Genom spännande och utvecklande projekt erbjuder Volvo Group stora karriärmöjligheter och utses härmed till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
TILLSAMMANS MOT FRAMTIDEN

Personlig och professionell utveckling

I Volvokoncernen finns det utvecklingsmöjligheter under hela din karriär. Det gäller både sådant som är kopplat till ditt arbete och nätverket som du jobbar i dagligdags, men också i form av utbildning som ger dig nya färdigheter och som kan stimulera din utveckling på ett bredare plan.

_____

Utvecklingsmöjligheter
I vår utbildningsstrategi menar vi att 70% av utvecklingen av våra medarbetare sker genom det dagliga arbetet, 20% genom nätverkande och 10% genom utbildningsprogram. Med detta i åtanke, så ger arbetet här en stor bredd av utmaningar som kommer hjälpa dig som anställd att växa både professionellt och på ett personligt plan.

Karriärvägar
Är du en ledare, en projektledare eller en expert? I Volvokoncernen kommer du uppmuntras att följa den väg som passar dig bäst.För varje karriärväg finns en väl utarbetat struktur som bygger på att olika nivåer länkas till kompetens- och utbildningsverktyg, aktiviteter och program. Tillsammans utgör de en välfungerande metod för utveckling som förbereder medarbetare för både nuvarande och framtida roller.

Vi erbjuder möjligheter för dig att följa din väg och att byta karriär utifrån en öppen dialog med din chef, din drivkraft, din potential och din vilja att utvecklas.

Berikande internationella erfarenheter
Att leva och arbeta i andra länder kan vara mycket mer utvecklande och givande än formella utbildningsprogram.

Vi har ett väl utvecklat system för att hantera både kortare och längre internationella uppdrag och placeringar. Det är tänkt att göra övergången mellan arbete i olika länder till en produktiv och bra erfarenhet för dig, din familj och för Volvokoncernen. Vi ser rörlighet inom företaget som en utvecklingsmöjlighet för anställda som också kan leda till en starkare organisation där färdigheter och kunskap utnyttjas på bästa sätt.

”Om du är öppen och entusiastisk inför möjligheten att byta roll, uppgift och plats i Volvokoncernen, så kommer vi att lära oss och utvecklas tillsammans.” – Kerstin Renard, Executive Vice President Group Human Resources, Sweden

Förändra världen med oss och hitta ditt dröm jobb här
Föreställ dig att du tar fram framtidens lösningar för hållbara transporter tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna i transport- och infrastrukturindustrin.

 

Artiklar

”Det är en skön känsla att veta att det du skapar gör stor skillnad”Läs mer

”Det känns som ett privilegium att få arbeta för ett företag som värderar mångfald högt.”Läs mer

Praktikplatsen gav Toru nytt arbeteLäs mer

Filipa vill ha fler kvinnor i produktionenLäs mer

Följ Volvo Group på sociala medier