Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Volvo GroupIndustri/produktion

MotivationVolvo Group är en mycket spännande och etablerad arbetsgivare. Med unika utveckling och karriärmöjligheter finns det alla möjligheter att utveckla spetskompetens och kunskap här i en garanterat spännande och innovativ miljö. Volvo Group är engagerade och inkluderande och har erbjudit många studenter och young professionals en god start på karriären, vilket helt klar bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Tillsammans formar vi den värld vi vill leva i

Jobba på Volvo

Transportbranschen är rätt plats för alla som vill vara med och göra verklig skillnad för samhället – både nu och i framtiden. Hållbara och effektiva transport- och infrastrukturlösningar är nödvändiga för att alla samhällen ska kunna blomstra. Varje dag gör våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster det moderna livet möjligt världen över. Vi står inför omfattande tekniska paradigmskiften som kommer att förändra vårt sätt att leva fullständigt. Det har aldrig varit mer spännande att arbeta inom transportbranschen.

Arbeta vid Volvokoncernen

Varje dag arbetar vi med några av de skarpaste och mest kreativa hjärnorna inom vårt område för att kunna lämna över vårt samhälle i bättre skick till nästa generation. Vi brinner för vad vi gör och utvecklas genom lagarbete. Vi är nästan 100 000 människor över hela världen som förenas i en kultur av omtanke, inkludering och delaktighet, och där var och en av oss – oavsett kön, nationalitet, ålder, förmåga eller bakgrund – kan göra sitt allra bästa.

Olika typer av jobb

Att arbeta i Volvokoncernen innebär att du driver världen framåt tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa människorna i transport- och infrastrukturbranschen. Det är sant oavsett om du är intresserad av forskning och utveckling, inköp, logistik eller om du tänker dig en framtid som expert på personalfrågor. Hos oss är du en del av ett större sammanhang där vi tillsammans arbetar för att bli världsledare inom hållbara transportlösningar.

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


Volvo Engineering Graduate Program

Volvo Digital & IT graduate program

Volvo operations graduate program

Följ Volvo Group på sociala medier

InstagramFacebookXLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss