WSPIT/teknik/konsult

MotivationWSP har i många år uppmärksammats för sin starka företagskultur. Med ett gediget employer branding-arbete lyckas WSP skapa en spännande arbetsplats. Med stor fokus på jämställdhet råder det ingen tvivel om att varje medarbetare är värdefull. WSP har även en nära relation till studenter och young professionals. Med en bred mix av aktiviteter visar WSP den yngre målgruppen att de är en arbetsgivare värd att satsa på.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

HJÄLP OSS FORMA FRAMTIDEN

Vi är ett starkt team av experter som sporras av utmaningar och okonventionella lösningar. Vi använder vår nyfikenhet för att skapa progressiva lösningar på komplexa frågor – det är både vår mission och vår passion. Bli en av oss och delta i arbetet med hållbara och meningsfulla insatser som bidrar till att forma framtidens samhällen.


Engagerade medarbetare
Det är viktigt för oss att skapa en miljö där våra kollegor kommer till jobbet varje dag med nyfikenhet, driv och en känsla av mening. Vi är ett levande bevis på att en stimulerande, öppen arbetsmiljö där alla känner sig relevanta, uppskattade och sedda är en katalysator för enastående prestationer.

Bli en del av ett expertnätverk
En karriär på WSP erbjuder en mängd olika möjligheter. Du kan bli en del av ett kollektiv med likasinnade internationella experter. Hos oss arbetar ingenjörer, forskare, biologer, projektledare, tekniska konsulter, affärsrådgivare och många andra specialister. Ta vara på andras styrkor när du bidrar till några av världens mest unika och utmanande projekt. Skaffa dig olika expertkunskaper som gynnar din karriär, dina kollegor och våra kunder.

En hållbar framtid genom design
Genom att blicka framåt kan vi leverera mer genomtänkta, effektiva och hållbara projekt. När vi har övervägt alla möjligheter utmanar vi oss själva att skapa nya. Vi tillämpar den här framtidsorienterade ansvarskänslan när vi ger råd till våra kunder och i sättet vi driver vår affärsverksamhet.

Vi förväntar oss mycket. Det borde du också göra.
Vi tror att en kombination av handlingsutrymme och ansvar leder till enastående prestationer. Vi förväntar oss att alla våra medarbetare levererar över genomsnittet, samtidigt som vi ger dem de verktyg, den utbildning och det stöd de behöver för att kunna utvecklas.

Inspirerad av mångfald, stimulerad av integration
Upptäck en framåtblickande kultur som omfamnar en del konventionella men ändå icke förhandlingsbara egenskaper – respekt, integritet och tillit. Vi välkomnar alla perspektiv, styrkor, färdigheter, trosbekännelser och kön, eftersom vi vet att olika idéer leder fram till extraordinära resultat.

Tidigt i karriären
Bli en del av ett talangfyllt team som arbetar med högprofilerade projekt både lokalt och internationellt. Upptäck en kultur som belönar engagemang med stöd och uppmuntran medan du utforskar alla möjligheter du har att bidra med ett meningsfullt arbete och göra skillnad i samhället.

Erfarna proffs
Få tillgång till en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären. Bidra till samhällsinsatser utöver det vanliga som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi arbetar, bor och lever våra liv.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Lediga jobb


Marine Coastal Design Engineer

IT/teknik/konsult

Directeur(trice) adjoint(e), électricité du bâtiment

IT/teknik/konsult

Senior Mechanical Engineer, Newcastle

IT/teknik/konsult

Senior Consultant | Waste Management

IT/teknik/konsult

Communications Coordinator

IT/teknik/konsult

Coordonnateur ou coordonnatrice, Communications

IT/teknik/konsult

Employee Experience Advisor, People & Culture

IT/teknik/konsult

Design Specialist – Conveyance

IT/teknik/konsult

Structural / Mechanical Designer, Singleton

IT/teknik/konsult

Pursuits Manager

IT/teknik/konsult

Ingénieur(e), mécanique de bâtiment

IT/teknik/konsult

Project Support Specialist

IT/teknik/konsult

Lead Building Plumbing/Fire Protection Systems Engineer

IT/teknik/konsult

Senior Mechanical Engineer

IT/teknik/konsult

Transportation Design Lead Engineer

IT/teknik/konsult

Vice President of Operations – Earth & Environment

IT/teknik/konsult

Administrative Assistant

IT/teknik/konsult

Topógrafo/a en Asistencia de Control de Obra de Plataforma Ferroviaria

IT/teknik/konsult

Mechanical Revit Modeller | Building Services

IT/teknik/konsult

ICCP para Asistencia de Control de Obra de Carreteras

IT/teknik/konsult

Följ WSP på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida