WSPIT/teknik/konsult

MotivationWSP har i många år uppmärksammats för sin starka företagskultur. Med ett gediget employer branding-arbete lyckas WSP skapa en spännande arbetsplats. Med stor fokus på jämställdhet råder det ingen tvivel om att varje medarbetare är värdefull. WSP har även en nära relation till studenter och young professionals. Med en bred mix av aktiviteter visar WSP den yngre målgruppen att de är en arbetsgivare värd att satsa på. Karriärföretagen utser härmed WSP till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

HJÄLP OSS FORMA FRAMTIDEN

Vi är ett starkt team av experter som sporras av utmaningar och okonventionella lösningar. Vi använder vår nyfikenhet för att skapa progressiva lösningar på komplexa frågor – det är både vår mission och vår passion. Bli en av oss och delta i arbetet med hållbara och meningsfulla insatser som bidrar till att forma framtidens samhällen.


Engagerade medarbetare
Det är viktigt för oss att skapa en miljö där våra kollegor kommer till jobbet varje dag med nyfikenhet, driv och en känsla av mening. Vi är ett levande bevis på att en stimulerande, öppen arbetsmiljö där alla känner sig relevanta, uppskattade och sedda är en katalysator för enastående prestationer.

Bli en del av ett expertnätverk
En karriär på WSP erbjuder en mängd olika möjligheter. Du kan bli en del av ett kollektiv med likasinnade internationella experter. Hos oss arbetar ingenjörer, forskare, biologer, projektledare, tekniska konsulter, affärsrådgivare och många andra specialister. Ta vara på andras styrkor när du bidrar till några av världens mest unika och utmanande projekt. Skaffa dig olika expertkunskaper som gynnar din karriär, dina kollegor och våra kunder.

En hållbar framtid genom design
Genom att blicka framåt kan vi leverera mer genomtänkta, effektiva och hållbara projekt. När vi har övervägt alla möjligheter utmanar vi oss själva att skapa nya. Vi tillämpar den här framtidsorienterade ansvarskänslan när vi ger råd till våra kunder och i sättet vi driver vår affärsverksamhet.

Vi förväntar oss mycket. Det borde du också göra.
Vi tror att en kombination av handlingsutrymme och ansvar leder till enastående prestationer. Vi förväntar oss att alla våra medarbetare levererar över genomsnittet, samtidigt som vi ger dem de verktyg, den utbildning och det stöd de behöver för att kunna utvecklas.

Inspirerad av mångfald, stimulerad av integration
Upptäck en framåtblickande kultur som omfamnar en del konventionella men ändå icke förhandlingsbara egenskaper – respekt, integritet och tillit. Vi välkomnar alla perspektiv, styrkor, färdigheter, trosbekännelser och kön, eftersom vi vet att olika idéer leder fram till extraordinära resultat.

Tidigt i karriären
Bli en del av ett talangfyllt team som arbetar med högprofilerade projekt både lokalt och internationellt. Upptäck en kultur som belönar engagemang med stöd och uppmuntran medan du utforskar alla möjligheter du har att bidra med ett meningsfullt arbete och göra skillnad i samhället.

Erfarna proffs
Få tillgång till en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären. Bidra till samhällsinsatser utöver det vanliga som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi arbetar, bor och lever våra liv.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Lediga jobb


Climate Change, Resilience & Sustainability Analyst

IT/teknik/konsult

Electrical Engineer, Transportation Projects

IT/teknik/konsult

Senior Mechanical Engineer, Buildings

IT/teknik/konsult

Senior Electrical Engineer, Buildings

IT/teknik/konsult

Senior Cost Estimator

IT/teknik/konsult

Technicien(ne), Surveillant(e) de chantier

IT/teknik/konsult

Environmental Scientist, Vegetation Specialist

IT/teknik/konsult

Engineer, Water Resources

IT/teknik/konsult

Ingénieur(e) minier, Senior

IT/teknik/konsult

Spécialiste en Automatisation

IT/teknik/konsult

Senior Permanent Way Engineer – Perth

IT/teknik/konsult

Gestionnaire National Structure

IT/teknik/konsult

Senior OLE Engineer – Perth

IT/teknik/konsult

National Manager, Structure

IT/teknik/konsult

Air Quality Engineer-in-Training / Scientist

IT/teknik/konsult

Lighting Designer

IT/teknik/konsult

Team Lead, Environmental Management

IT/teknik/konsult

Occupational Hygiene Team Leader

IT/teknik/konsult

Chef d’équipe, gestion environnementale

IT/teknik/konsult

Environmental Impact Assessment (EIA) Practitioner

IT/teknik/konsult

Följ WSP på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida