Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Xenit

MotivationXenit är en enastående arbetsgivare där företagskulturen och trivseln är i centrum. Här är medarbetarna en del av en varm och inkluderande gemenskap där deras välbefinnande och trivsel prioriteras. Genom att erbjuda en miljö där samarbete, kreativitet och innovation uppmuntras, kan medarbetare trivas och utvecklas samtidigt som de bidrar till företagets framgång.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Xenit är en IT-partner med tjänster cloud och modern work. Företaget har 100 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm och växer i rask takt.

En snäll arbetsplats

Xenit har som mål att vara den snällaste cloudpartnern. Det innebär bland annat att vi ska vara det absolut bästa valet av arbetsplats både för ditt välmående och dina utvecklingsmöjligheter. Vi bryr oss och tar hand om varandra, ställer upp och hjälps åt. Vi vet och känner att vi är viktiga. Vi har bland annat ett generöst förmånspaket, många sociala aktiviteter och stort fokus på våra medarbetares personliga utveckling. Och sist men inte minst, vi har kul på jobbet!

Värderingar som styr

Xenits värderingar är briljans, smidighet och närvaro och det ska genomsyra allt vi gör, både externt och internt. Briljans handlar både om att vi ska ha ledande kompetens, men också att vi ska vara det bästa valet av arbetsplats för våra medarbetare. Smidighet handlar om att vi ska vara flexibla och hitta de bästa lösningarna. Närvaro handlar om att vi ska finnas där och stötta varandra. Vi ska vara en så bra arbetsplats att medarbetarna ska längta till jobbet och alltid se fram emot teamaktiviteter, oavsett om det är på kontoret eller på distans

Personlig utveckling

Xenit ett tillväxtbolag med engagerade och kompetenta medarbetare som varje dag jobbar för att skapa frihet för människor. Och vi är alltid på jakt efter likasinnade specialister. Hos oss kommer du omges av drivna kollegor med stor passion för IT.

Frihet i din karriär

Våra engagerade och kompetenta medarbetare jobbar varje dag för att skapa frihet för människor. För våra medarbetare innebär frihet en arbetsplats med fokus på personalen, individuell utveckling och arbetsmiljö. För våra kunder innebär frihet att vi skapar förutsättningar för en flexibel och skalbar IT-miljö, där deras medarbetare kan arbeta var de än befinner sig, när det vill och från vilket enhet de vill.

Kontoret

Det är viktigt för oss att vara det absolut bästa valet av arbetsplats – som ett andra hem!

Därför sitter vi i snygga och centrala lokaler som bjuder in till umgänge och trivsel. Du kommer omges av likasinnade kollegor som alla har stor passion för IT. Kollegorna är också dina vänner och vi hittar på mycket kul tillsammans både under och utanför kontorstid.

Följ Xenit i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss