YaskawaIndustri/produktion

MotivationYaskawa är ett modernt bolag som utvecklar sitt Employer Brand mer och mer. Här finns alla förutsättningar till utveckling och det är kompetenta medarbetare med spetskompetens som jobbar här. Medarbetarna uppmuntras till att utmana sig själva för att kunna växa, både som människa och inom företaget. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att arbeta på Yaskawa Nordic

På rätt plats, i rätt tid och med rätt teknologi

Framtiden är automatiserad. Därför behövs kompetens och produkter för att förse framtiden med konkurrenskraftig automation. På Yaskawa Nordic finns tekniken, kraften och kunnandet att förbli en tongivande aktör på vår marknad. Vi är med och formar framtiden med världsledande robotteknik.

Digitalisering, elektrifiering och automatisering är områden alla branscher över hela världen satsar stort på idag. Trenden är tydlig och det är vår uppgift att ta vara på dessa möjligheter för att skapa framgång för oss själva och våra kunder.

Vi förväntas leverera nästa steg inom robottekniken. Vi digitaliserar mekatroniken framgångsrikt genom i3-Mecatronics, och öppnar dörren för smarta fabriker. Där vi satsar vill vi bli nummer ett. Att göra robottekniken tillgänglig för fler människor är en viktig kraft som leder Yaskawa framåt.

Vårt huvudkontor och tillverkningsenhet ligger i Torsås, några mil söder om Kalmar. Kontor för sälj- och support finns också i Kalmar och Jönköping.

Om oss

Företaget grundades på 70-talet i Torsås och ägs idag av japanska YASKAWA Electric Corporation, börsnoterat i Tokyo. Yaskawa en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 430 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen.

Vi gör nytta med Yaskawa-teknologi

Vår vision här i Norden är att skapa nytta med Yaskawa-teknologi. Vi är en viktig del av en global koncern van att trampa ny mark med hjälp av teknologi i världsklass.

”Som ett litet storföretag arbetar vi globalt. Med tillgång till internationellt ledande teknologi skapar vi nytta och tillväxt på hemmaplan.”

På Yaskawa Nordic har vi applikationskunskapen och innovationskraften som krävs för att teknologin ska nå sin fulla potential på nordiska marknaden. Våra hjärtan och hjärnor här hemma är helt avgörande – gör vi inget blir det inget.

Yaskawa Nordic har ca 160 anställda och kontor i Torsås, Kalmar och Jönköping. Företaget är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Hitta lediga tjänster här!

     

Följ Yaskawa på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida