Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

YaskawaIndustri & Produktion

MotivationYaskawa har blivit utnämnt som ett Karriärföretag på grund av sitt starka fokus på att utveckla och stödja sina medarbetare. Företaget erbjuder möjligheter till personlig och professionell utveckling, där de strävar efter att hjälpa sina anställda att nå sin fulla potential. Yaskawa skapar en inkluderande och stöttande arbetsmiljö där samarbete och innovation uppmuntras.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Att arbeta på Yaskawa Nordic

På rätt plats, i rätt tid och med rätt teknologi

Framtiden är automatiserad. Därför behövs kompetens och produkter för att förse framtiden med konkurrenskraftig automation. På Yaskawa Nordic finns tekniken, kraften och kunnandet att förbli en tongivande aktör på vår marknad. Vi är med och formar framtiden med världsledande robotteknik.

Digitalisering, elektrifiering och automatisering är områden alla branscher över hela världen satsar stort på idag. Trenden är tydlig och det är vår uppgift att ta vara på dessa möjligheter för att skapa framgång för oss själva och våra kunder.

Vi förväntas leverera nästa steg inom robottekniken. Vi digitaliserar mekatroniken framgångsrikt genom i3-Mecatronics, och öppnar dörren för smarta fabriker. Där vi satsar vill vi bli nummer ett. Att göra robottekniken tillgänglig för fler människor är en viktig kraft som leder Yaskawa framåt.

Vårt huvudkontor och tillverkningsenhet ligger i Torsås, några mil söder om Kalmar. Kontor för sälj- och support finns också i Kalmar och Jönköping.

Om oss

Företaget grundades på 70-talet i Torsås och ägs idag av japanska YASKAWA Electric Corporation, börsnoterat i Tokyo. Yaskawa en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 430 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen.

Vi gör nytta med Yaskawa-teknologi

Vår vision här i Norden är att skapa nytta med Yaskawa-teknologi. Vi är en viktig del av en global koncern van att trampa ny mark med hjälp av teknologi i världsklass.

”Som ett litet storföretag arbetar vi globalt. Med tillgång till internationellt ledande teknologi skapar vi nytta och tillväxt på hemmaplan.”

På Yaskawa Nordic har vi applikationskunskapen och innovationskraften som krävs för att teknologin ska nå sin fulla potential på nordiska marknaden. Våra hjärtan och hjärnor här hemma är helt avgörande – gör vi inget blir det inget.

Som anställd får du vara med och forma framtiden genom världsledande robotteknik. Hos oss drivs anställda av en vision om en smartare framtid där vi omges av avancerad teknologi och slipper slösa med värdefull tid och energi. För oss är varje ny dag späckad med nya möjligheter!

Yaskawa Nordic har ca 195 anställda och kontor i Torsås, Kalmar och Jönköping. Företaget är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Hitta lediga tjänster här!

     

Traineeprogram


YASKAWA Trainee program

Följ Yaskawa i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss