ZingtonIT/teknik/konsult

MotivationDetta spännande IT företag har med mindre resurser lyckats åstadkomma en stabil och växande attraktivitet som arbetsgivare. Genom att visa upp bredden, företagskulturen och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling lyckas man uppnå en hög attraktivitet som arbetsgivare. Vi tycker därför att denna arbetsgivare är en sann inspiratör för andra.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

För oss är det alltid personligt. Vi tror på individens betydelse för helheten och allas förmåga att uträtta stordåd genom att få de bästa förutsättningarna. Vi tror på kraften i att utveckla människor till att bli sitt allra bästa jag – både medarbetare och kunder.

Vår ambition är att alla ska växa genom att få synas, höras och utmanas. Vi uppmuntrar egna initiativ och kreativt tänkande. Då formas morgondagens vassaste entreprenörer. Vi brinner också för att få våra kunder att nå nya höjder och bli hjältar i sina organisationer. Vår övertygelse är att starka individer blir oslagbara ihop och tillsammans bygger vi framgångsrikt både vår och våra kunders affärer.

Vi växer tillsammans

Ordet växa har många betydelser beroende på sammanhang. Vi definierar att växa som något mer än bara en fysisk storlek, kalkyler och lönsamhet – för oss är ”att växa” något personligt.

Här är alla ledare och vi värderar det personliga ledarskapet högt. Förutom kompetensforum och individuella utvecklingsplaner, genomgår alla våra nya medarbetare ett skräddarsytt ledarskapsprogram. Där får vi chansen att utveckla vårt personliga och professionella ledarskap och får dessutom en grundlig introduktion till Zington.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och ta hand om varandra. Att växa och bli smartare, bättre och starkare. Utveckling behöver nödvändigtvis inte vara kopplat till den egna rollen, utan vara inom sådant som kan hjälpa dig att utvecklas i längden. Ett exempel är vår kurs i hur man blir en sann talarguru, för den som vill bygga upp sitt personliga varumärke. Ett annat exempel är vår fotokurs i flera steg, för den som vill fånga livets fina stunder i en bild.

Tillsammans förverkligar vi varandras potential. Genom engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv, utvecklar vi strategier och lösningar som får både dig som individ och oss som företag att växa. När du växer, växer företag.

 

Är du nyfiken på olika områden som vi gillar att jobba med, kika HÄR – kanske något som skulle passa dig?

Lediga jobb


Erfaren Java-utvecklare som inte kan stå still

IT/teknik/konsult

Problemlösande Systemarkitekt

IT/teknik/konsult

Fullstack .NET-utvecklare

IT/teknik/konsult

Följ Zington på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida