Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

ZingtonIT/Teknik/Konsult

MotivationZington fortsätter att vara ett Karriärföretag tack vare sitt fokus på att ständigt utveckla sina medarbetare och skapa en dynamisk arbetsmiljö. Företaget värdesätter samarbete, kreativitet och nytänkande, vilket gör Zington till en attraktiv arbetsplats för dem som vill utmanas och växa. Genom att erbjuda spännande projekt och ha en inkluderande företagskultur ger Zington sina medarbetare möjligheten att göra verklig skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Hos oss på Zington ligger vår styrka i våra medarbetare. Vi tror på individens betydelse för helheten och på allas förmåga att uträtta stordåd när vi ges rätt förutsättningar. Vi tror på kraften i att utveckla och utvecklas för att bli vårt bästa jag. Oavsett om du är en specialist eller generalist kan vi som konsultföretag erbjuda dig en plats att växa och trivas på.

Vår ambition är att våra medarbetare ska få utrymme att växa genom att synas, höras och utmanas. Vi uppmuntrar egna initiativ och nytänkande och vi har en övertygelse att starka individer är oslagbara tillsammans. ‘När du växer, växer företag’ är vår mission – vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa så att vi tillsammans kan fortsätta utveckla både vår egen och våra kunders affärer.

På Zington är alla ledare

Hos oss är alla ledare och vi värderar självledarskapet högt. Förutom kompetensforum och individuella utvecklingsplaner, genomgår alla våra medarbetare ett skräddarsytt ledarskapsprogram. Här får våra medarbetare chansen att utveckla det personliga och professionella ledarskapet och bekanta sig med Zingtons ledarskapsvision. Under programmet ökar du din medvetenhet om dig själv och dina behov, samtidigt som du ökar förståelsen för andra.

För vi tror på att utveckling är roligast när vi gör den tillsammans. Därför är också ledarskapet centralt för oss, när du inte leder andra, leder du dig själv på din utvecklingsresa. Tillsammans förverkligar vi varandras potential. Genom engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv utvecklar vi strategier och lösningar som får både dig som individ och oss som företag att växa.

Är du nyfiken på olika områden som vi gillar att jobba med, kika HÄR – kanske något som skulle passa dig?

Artiklar

Traineeprogram


Zington Accelerate

Följ Zington i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss