För andra året i rad bjöd vi in till det digitala Karriärdagen 2021 den 6 oktober - Ett underhållande och lärorikt event med prisutdelningar, studentpanel och spännande föreläsare. Tillsammans hyllade vi de arbetsgivare och unga talanger som utmärker sig något extra.

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer expertpanelen att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Vår meriterade jury väljer sen ut de som blir ett Karriärföretag.

Nu har vi avgjort vilka av samtliga Karriärföretag som får ta hem åtråvärda priser. Vi har även delat ut Karriärstipendiet som gick till två personer, en student och en Young Professional där de fick 20 000 kr vardera.

Stort grattis till alla vinnare!