För andra året i rad bjuder vi in er till det digitala Karriärdagen 2021 den 6 oktober - Ett underhållande och lärorikt event med prisutdelningar, studentpanel och spännande föreläsare. Tillsammans kommer vi hylla de arbetsgivare och unga talanger som utmärker sig något extra.


Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer expertpanelen att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Vår meriterade jury väljer sen ut de som blir ett Karriärföretag.


Nu är det dags att avgöra vilka av samtliga Karriärföretag som får ta hem åtråvärda priser. Vi kommer även dela ut Karriärstipendiet som kommer att gå till två personer, en student och en Young Professional där de får 20 000 kr vardera.


Genom att anmäla dig till Karriärdagen 2021 i formuläret nedan kommer du att få en inbjudan till live eventet när det börjar närma sig den 6 oktober. Se alla nominerade bolag HÄR!


Anmäl dig till Karriärdagen 2021 här

* Obligatoriskt fält

Var god välj hur du vill bli kontaktad av oss:

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.