14 januari, 2022

Karriärföretagen presenterar; Traineeprogram

Vi lanserar idag en ny funktion på vår hemsida - Traineeprogram av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Av alla årets karriärföretag har vi plockat ut de traineeprogram som finns och presenterar dem under en och samma sida här på Karriärföretagen.se.


För att definiera ett traineeprogram så är det en kombination av en utbildning och anställning i ett företag som du kan söka efter att du examinerat dig från ett universitet eller högskola. Här kommer du utbildas i företagets regi och får en marknadsmässig lön samt när traineeprogrammet är slut övergår det i en fast anställning. Här får du en kombination av praktik och teori för att kunna få optimal kunskap om rollen och företaget. Traineeprogram utspelar sig ofta mellan 9 till 24 månader.


På vår sida med traineeprogram kan du bläddra bland flera stycken och sortera dem efter stad och kategori samt om traineeprogrammet är öppet eller stängt. Vi rekommenderar sig som är student att gå in och kolla efter det som kan passa sig och göra en spaning inför framtiden då ett traineeprogram är en perfekt väg in i ett företag.


Vill du få uppdateringar kring traineeprogrammen, stipendier, jobb och exklusiva förmåner så vill vi gärna hänvisa dig till att gå med i vårt Karriärnätverk.


Kolla in vilka traineeprogram och företag som kan passa just dig för att starta din karriär hos!

Fler nyheter