Karriärnätverket

Genom att signa upp dig till Karriärnätverket så får du information om nyheter och uppdateringar samt att du har möjlighet att söka stipendier och traineeprogram. När du signat upp dig till Karriärnätverket får du:

Karriärstipendiet

Karriärstipendierna består av flera stipendier som Karriärföretagen delar ut för att främja och stödja unga duktiga talanger i deras karriär. Karriärstipendiet går till två personer, en student och en ung yrkesverksam. För att kunna få ett stipendium ska du bland annat ange dina framtidsplaner för din karriär, hur du ska använda stipendiet och berätta mer om något du är stolt över att ha uppnått under studietiden eller i arbetet. Genom att gå med i Karriärnätverket får du uppdateringar om ansökningstiden, möjlighet att söka stipendier och information om processen.

Till Karriärstipendiet »

Traineeprogram

Av alla årets karriärföretag har vi plockat ut de traineeprogram som finns och presenterar dem under en och samma sida här på Karriärföretagen. På vår sida med traineeprogram kan du bläddra bland flera stycken och sortera dem efter stad och kategori samt om traineeprogrammet är öppet eller stängt. Vi rekommenderar sig som är student att gå in och kolla efter det som kan passa sig och göra en spaning inför framtiden då ett traineeprogram är en perfekt väg in i ett företag.

Genom att gå med i Karriärnätverket får du uppdateringar om traineeprogrammen, vilka som har sin ansökan öppen och möjlighet att via vår sida komma direkt till ansökan.

Läs mer här »

Nyheter och erbjudanden

På vår hemsida presenterar vi varje vecka artiklar eller nyheter som är relaterade till karriär. Det kan vara allt från tips när du ska söka praktikplats, hur du maxar din LinkedIn-profil till våra bästa tips för ett lyckat lönesamtal. Allt för att underlätta i just din karriär. Genom att gå med i Karriärnätverket får du uppdateringar kring när vi publicerar artiklar och nyheter samt att våra Karriärföretag kommer via Karriärnätverket kunna kommunicera ut till er med erbjudanden eller nyheter från dem.

Til nyheter & artiklar »


Gå med i Karriärnätverket

* obligatoriska fält
Sysselsättning *
Vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna nedan - välj 3 företag du skulle kunna tänka dig att börja jobba för.
Fortsätt

Var god välj hur du vill bli kontaktad av oss:

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.