Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Gå med i Karriärnätverket

Karriärnätverket

Genom att signa upp dig på Karriärnätverket som student eller young professional får du exklusiv tillgång till karriärtips, stipendier och traineeprogram som kan hjälpa dig i din karriär. Helt kostnadsfritt! 

Du får dessutom tillgång till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi samarbetar med Sveriges främsta arbetsgivare som alltid letar efter nya talanger. Karriärnätverket är till för dig som är Student på eftergymnasial utbildning, och för dig som är i början av din karriär, även kallad young professionals.

Email:

Stipendier

Vi har Sveriges största samling av stipendier att söka för dig som är student eller young professional, över 400 stycken! Genom att bli medlem kan du hitta och söka stipendier via oss och få uppdateringar om ansökningstider. Du får också möjlighet att söka våra egna stipendier Karriärstipendiet Student och Karriärstipendiet Young Professional på 15.000 kr som delas ut fyra gånger om året. 

Till stipendier »

Traineeprogram

Genom att gå med i Karriärnätverket får du tillgång till Traineeprogram från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en söktjänst där du personligen kan söka och matchas med traineeprogram hos de företag som passar dig, din utbildning och dina önskemål. Traineeprogram erbjuder en snabbstart i karriären och är en perfekt väg både i början av arbetslivet och för att utveckla din kompetens och karriär. Genom att signa upp dig på Karriärnätverket får du uppdateringar om traineeprogrammen och när du kan söka.

Läs mer här »

Jobb från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

I vår jobbportal kan du hitta lediga tjänster och jobb från över 200 arbetsgivare inom olika branscher och yrkesområden. Allt från IT-tjänster, HR-tjänster, Ekonomi, Marknadsföring och listan kan göras lång. Så oavsett om du är utbildad personalvetare, ekonom, civilingenjör eller kommunikatör kan du hitta tjänster som passar dig hos något av våra Karriärföretag.

Till jobbportalen! »

Tävlingar

Vi har regelbundet under året olika tävlingar med priser som du som student eller young professional kan tänkas behöva. Kanske en ny cykel? Betald kurslitteratur under ett helt studieår? Vinn en plats på ett event där du får träffa HR-chefer från Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Signa upp dig på Karriärnätverket för att hålla dig uppdaterad om nästa tävling.

Gå med nu! »

Webinars

Som medlem i Karriärnätverket får du tillgång till exklusiva webinars och seminarium med olika experter och nyckelpersoner inom flera olika branscher, samt karriär och utvecklingsexperter. När du blir medlem kan du ta del av redan sända webinars och få uppdateringar om när vi sänder nya inom karriär och utveckling, helt kostnadsfritt! 

Kolla in våra webinars! »

Exklusiva CareerNews

Vårt nyhetsbrev CareerNews skickas ut till nätverket två gånger i månaden. Med spännande uppdateringar och nyheter om karriär, studier och utveckling. Allt från tips när du ska söka praktikplats, hur du maxar din LinkedIn-profil till våra bästa tips för ett lyckat lönesamtal. Dessutom får du uppdateringar om stipendier, traineeprogram och våra karriärföretag. Allt för att underlätta dina studier och din framtida karriär.

Till nyheter & artiklar »

Tillgång till Sveriges attraktivaste arbetsgivare!

Som medlem i Karriärnätverket får du möjlighet att lära känna våra Karriärföretag bättre på event, genom webinars och andra aktiviteter och hitta lediga tjänster på arbetsplatser där du kan utvecklas och växa i din karriär. Vi vill vara bryggan mellan dig och ditt nästa steg i karriären och hjälpa dig att hitta rätt arbetsgivare för just dig.

Bli medlem du också

Varför finns Karriärnätverket?

Karriärföretagens syfte är att vägleda studenter och young professionals till en god start på karriären genom att uppmärksamma de företag som erbjuder många karriär och utvecklingsmöjligheter, förmåner och som arbetar aktivt med sin företagskultur och medarbetarnas välmående. I Karriärnätverket får du som Student eller Young Professional en plattform där du kan hitta allt som kan underlätta för dina studier och framtida karriär. Karriärnätverket samlar stipendier, traineeprogram och framtida jobbmöjligheter för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta just det du söker och de företag som också söker just dig och din kompetens. Vi vill helt enkelt ge dig som student och young professional alla de rätta verktygen för att lyckas. Dessutom får du tillgång till Sveriges attraktivaste arbetsgivare när vi anordnar event och webinarium.

Gå med i Karriärnätverket

* obligatoriska fält
Sysselsättning *

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss