10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fullstack Developer

Vi har inte många krav men de vi har är viktiga för oss. Vi tänker att du är en lagspelare med varmt hjärta som gillar variation och att testa på nya saker. Vi ser även att du känner igen dig i nedanstående:

  • Minst 6 års erfarenhet av fullstackutveckling inom Java, C# och JavaScript
  • God kunskap inom AWS, Google Cloud eller Azure
  • Talar flytande svenska och engelska
  • Tycker om att ha kul på jobbet

Vi tror också att du känner dig bekväm inom flera olika ramverk och uppskattar att jobba med bredden av olika kunskaper och principer. Du kanske har en favorit men du gillar att röra dig mellan både backend och frontend. Att skapa enkla och bra lösningar som kan förstås av många är något du värderar högt.

Om HiQ:

Att vara HiQare är både utmanande och omväxlande. Vi är alla konsulter vilket innebär att vi i våra projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos oss får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Med rätt attityd och kompetens bidrar du med värde både i ditt uppdrag och till dina kollegor på HiQ.  

Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare, agila coacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på vägen!  

Utöver stor variation i uppdragstyper, härliga kollegor, någorlunda disciplin i Teams-möten kan vi också erbjuda en väldigt spännande resa in i ett nytt HiQ – där vi har ställt in siktet på att bygga norra Europas ledande tech-konsultbolag.

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själv :) Det som genomsyrar oss alla är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik som förenklar människors liv. På riktigt.

Vår rekryteringsprocess ser vanligtvis ut på följande sätt: Första urval > Telefonavstämning > Intervju med Talent Acquisition Partner > Intervju med konsultchef > Kodtest/teknisk intervju > Referenstagning > Erbjudande > Avtalsskrivning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsGöteborgArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.