10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Embedded Developer

Att världen kan bli lite enklare och roligare för användare med hjälp av teknik är något vi på HiQ är övertygade om. Det har resulterat i att vi utvecklat banbrytande produkter och tjänster som självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego. Vill du också vara med och bidra? Då har du kommit helt rätt! 
     
Som vår nästa embedded-utvecklare blir du ett bidragande tillskott till vår fortsatta och växande resa. För oss är det viktigt att hitta rätt person som dagligen är med och levererar innovativa och samhällsnyttiga lösningar inom tech och IT-svären. Vi strävar efter hög kvalitet och expertis för både kunduppdrag, inhouse-projekt och i våra teamleveranser. Hos oss väntar spännande projekt inom varierande verksamheter och branscher. Vi värdesätter att du trivs med dina uppdrag, samtidigt som det är viktigt för oss att du matchar med HIQs värderingar och kultur. 

På HiQ är vi stolta över att ha en kultur som präglas av resultat, ansvar, enkelhet och glädje. Vi tror på att arbeta tillsammans för att nå våra gemensamma mål och strävar efter att hjälpa varandra för att fortsätta växa. Hos oss får du utöver chansen att utveckla din egen kompetens också möjlighet att lära, leda och inspirera dina kollegor.    

Som HiQare får du en stark gemenskap med både bolaget och dina kollegor, samtidigt som du har friheten att forma din egen väg framåt. Att ta en biljardmatch mot en kollega, ses på brädspelskvällar eller spendera en familjedag utanför kontoret, utmana varandra i tv-spel efter lunchen eller använda vårt alldeles egna gym en våning ner är bara ett axplock av det vi ägnar oss åt om dagarna. Hos oss kan du vara embedded-expert, keramiker och DJ samtidigt och tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på. 


Matchar vi? 
För att med hjälp av teknik kunna besvara de stora och små frågorna behöver du ha minst 3 års erfarenhet och god kompetens inom inbyggda system. Du behöver vara trygg i din kompetens inom Linux och exempelvis kunna skriva Linux Device Drivers. Även kunskaper inom C och C++ är meriterande och kan du dessutom läsa och förstå datablad inom HW blir ingen gladare än vi! 

Teamwork och att ta egna initiativ är A och O för oss. Vi utgår från hybridarbete, men att sporadiskt besöka kund i närområdet ser vi som en fördel. Därtill ser vi gärna att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 


Om HiQ  
Sedan 1995 har HiQ varit konsultbolaget som förenklat världen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. På HiQ har vi alltid fokuserat på två saker. Att ha kul på jobbet och leverera lösningar utöver förväntningar är det som driver oss framåt! Är du nyfiken på att veta mer om vad vi uträttat för spännande saker sedan tidigare kan du kika in här: https://hiq.se/cases/    

Idag är vi omkring 2000 medarbetare i fyra länder med visionen om att bli norra Europas ledande tech-konsultbolag. I Syd har HiQ kontor i Malmö, Lund, Helsingborg och Karlskrona. Vi representerar en mängd olika kompetenser, perspektiv och personligheter med allt ifrån frontend-utvecklare, arkitekter, agila projektledare, kravhanterare, UX-designers och embedded-utvecklare. En fantastisk laguppställning som vi hela tiden utökar med ny energi och kompetens. 

Hoppas vi hörs snart! 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsKarlskronaArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.