10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Software Developer, C, C++, Python

På HiQ driver vi utvecklingen av framtidens produkter och tjänster inom R&D-området i nära samarbete med våra kunder.

HiQ West får fler och fler förfrågningar från våra kunder som söker dedikerade utvecklare med superkrafter inom C, C++ eller Python.

Som ett av Sveriges mest tekniktunga konsultbolag, fortsätter vi självklart att ta oss an flera banbrytande projekt och utvecklar det som förenklar vardagen för människor. Vi söker därför seniora utvecklare som tillsammans med oss vill öppna en helt ny värld av möjligheter för en säkrare och effektivare morgondag!

Vi lägger stor vikt i att du har din tyngd inom tekniken men det är nästan ännu viktigare att du är en person som sprider energi och bryr dig om personer i din omgivning. Som konsult hos oss kommer du nämligen jobba i ett kompetent team bestående av HiQ-kollegor eller i team hos våra kunder. Du kommer garanterat utveckla dina kunskaper inom mjukvaruutveckling inom olika teknikområden och verktyg.

Vi söker dig med:

  • Relevant högskole-/civilingenjörsutbildning
  • + 6 års arbetslivserfarenhet av C, C++ och/eller Python
  • God kunskap i svenska och engelska, tal och skrift

Andra tekniker och miljöer inom R&D är självklart meriterande!

 

HiQ:

Att vara HiQare är både utmanande och omväxlande. Vi är alla konsulter vilket innebär att vi i våra projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos oss får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Med rätt attityd och kompetens bidrar du med värde både i ditt uppdrag och till dina kollegor på HiQ.   

Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare, agila coacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på vägen!   

Vi sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som vi jobbar på. Detta tror vi att du bland annat gör genom att dela med dig av din kompetens (vare sig det handlar om de senaste ramverken eller i detalj hur en push & pull-rörförstärkare med KT88-rör funkar) och genom att ta dig an uppdrag med ett öppet sinne, nyfikenhet och driv. Vi tror att du trivs i en enkel organisation där korta beslutsvägar och en närvarande chef är viktigt för dig.   

Utöver stor variation i uppdragstyper, härliga kollegor, någorlunda disciplin i Teams-möten kan vi också erbjuda en väldigt spännande resa in i ett nytt HiQ – där vi har ställt in siktet på att bygga norra Europas ledande tech-konsultbolag.  

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) Det som genomsyrar oss all är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt. 

 

 Hoppas vi ses snart <3 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsGöteborgArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.