10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Functional Safety Consultant

Vill du vara med och jobba för att göra vår vardag säkrare?

Funktionell säkerhet inom fordon, industrier, transportsektorn, medicinteknik m.m. blir allt vanligare i samband med att stora system blir mer autonoma med mer avancerad hård- och mjukvara. Det är en otroligt spännande utveckling vi ser framför oss med teknik som kommer att underlätta och göra vår vardag säkrare. Det ställer dock högre och högre krav på våra system att de är säkra och att vi undviker att människor blir skadade genom att identifiera och minska risker.

Vi behöver därför bli fler som jobbar inom vårt erbjudande för säkerhetskritiska system!
Väcker det ett intresse hos dig? Då kanske det är dig vi söker?

Vi söker dig…

Som antingen redan har arbetat med säkerhetskritiska system eller har en koppling till antingen elektronik, kvalitet, processer eller kanske flera av dem. Det viktigaste för oss är att du har ett intresse för att utvecklas inom funktionell säkerhet! Kanske har du tidigare jobbat inom konstruktion, provning eller varit projektledare?

Att du är generalist eller specialist, gillar hårdvara eller mjukvara är inte avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser att du framför allt är bekväm med att lära dig nya saker och gillar att hitta nya lösningar till våra kunder. Då området är relativt nytt för många av våra kunder behöver du ha ett starkt eget driv och engagemang i ditt dagliga arbete och vi finns här för att hjälpa dig att bli duktig inom området!

Har du erfarenhet av några standarder så som, ISO 13849, ISO 26262, IEC 61508 eller likande inom säkerhetskritiska system så är det självklart ett plus men inget krav.

Du får...

Vara en del av ett växande område hos både våra kunder och HiQ. Vi ser både ett stort nuvarande och framtida behov inom flera industrier där du kommer vara en nyckelspelare. Utöver arbete tillsammans med kund finns det möjlighet för dig att involvera dig i våra forum för säkerhetskritiska system.

Vi sätter stor tilltro till dig som vill vara med i vår satsning! Utöver att vi ger dig den utbildningen du behöver så stöttar vi dig i ditt uppdrag genom att tillhandahålla våra forum och våra erfarna kollegor inom området som hjälper dig på din resa mot att bli expert inom funktionell säkerhet. Oavsett om området är nytt för dig eller om du vill göra en transition från en bransch till en annan.

HiQ grundades av fyra konsulter 1995 och är idag runt 2000 grymma medarbetare. Vi är ett bolag som är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. Har du en passion för kaffe, då är det klart att du får styra en kaffeprovning med stans bästa kafferosteri! Eller tycker du om att inspirera andra med dina intressen och specialkunskaper? Då skall du såklart få dela med dig av det i vår HiQ Academy!

Du som konsult har idéerna, vi ser till att de blir verklighet!

Det som genomsyrar oss alla är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt.

Låter det spännande? Klart det gör!

Hoppas vi ses snart!

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsGöteborgArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.